Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Safa Buğra Cil ''Kartvizit Çalışmam''

Safa Bugra Cil

🌟Usta Tasarımcı🌟
Freelance olarak çalışacağım. Bazı iş verenlere kartvizitimi bırakacağım bu yüzden kartvizitim verdiğim zaman müşterileri etkilemem lazım. Sizce bu kartvizit uygun mudur ?
Eksiklerim varsa lütfen bana söyleyin.
Basıma gitmeden önce hiç bir eksiği olmasını istemiyorum.

WrMVl.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bol kazançlar. Kartvizit bu, bugün bu olur yarın başka tasarlar uygular ve bastırırsın.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Üzerindeki yazıları tam görebilsek değerlendirmek daha kolay olacaktı, sanki Buğra yazısı zor okunuyor veya zeminde kayboluyor gibi diğer yerleri göremedim ki. Yinede ellerine sağlık paşam ...

Safa Bugra Cil

🌟Usta Tasarımcı🌟
Üzerindeki yazıları tam görebilsek değerlendirmek daha kolay olacaktı, sanki Buğra yazısı zor okunuyor veya zeminde kayboluyor gibi diğer yerleri göremedim ki. Yinede ellerine sağlık paşam ...

Al hacı ya istediğin okunabilir sayfa olsun :D:
XqVso.jpg

Bol kazançlar. Kartvizit bu, bugün bu olur yarın başka tasarlar uygular ve bastırırsın.

Teşekkür ederim değerli yorumunuz için :p:

byhemsinli

🏆Pro Tasarımcı🏆
her zaman söylediğim gibi sadelik her zaman iyidir :) güzel tasarım eline sağlık ama renkler birbirine çok yakın baskıda nasıl çıkacak acaba ?

Safa Bugra Cil

🌟Usta Tasarımcı🌟
her zaman söylediğim gibi sadelik her zaman iyidir :) güzel tasarım eline sağlık ama renkler birbirine çok yakın baskıda nasıl çıkacak acaba ?

Renkler kafama takıldığı için sizlere danışmak istedim :)
Çok fazla değişik renk kullanırsam da caf caflı olur.

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
Merhaba!

Biraz yıkıcı bir yorum yapmak istiyorum. :) Göz şekli tüylerimi diken diken etti benim. Bu iyimidir kötümüdür bilemedim bende. Fazla renk kullanmak istemiyorum demişsin. Siyah Yeşil Gri ve Cyan la 4 renk zaten kullanmışsın. Renk kullanmadığın Buğra yazısı yine parlaklık verdiğinden pcden okunuyor ancak logonun altındaki slogan hiç gözükmüyor bile. Siyahın tam tersi rengi üstüne bende buğra ve sloganda beyaz kullanmanı öneriyorum.

Ayrıca kartta sanki yer yokmuş gibi T M A kısaltmalarını gereksiz buldum :) Ama sağ köşedeki katlanmışlık hissi alt kısımda yapılan işleri toparlama şeklini beğendim.! :) Ellerine sağlık

Safa Bugra Cil

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba!

Biraz yıkıcı bir yorum yapmak istiyorum. :) Göz şekli tüylerimi diken diken etti benim. Bu iyimidir kötümüdür bilemedim bende. Fazla renk kullanmak istemiyorum demişsin. Siyah Yeşil Gri ve Cyan la 4 renk zaten kullanmışsın. Renk kullanmadığın Buğra yazısı yine parlaklık verdiğinden pcden okunuyor ancak logonun altındaki slogan hiç gözükmüyor bile. Siyahın tam tersi rengi üstüne bende buğra ve sloganda beyaz kullanmanı öneriyorum.

Ayrıca kartta sanki yer yokmuş gibi T M A kısaltmalarını gereksiz buldum :) Ama sağ köşedeki katlanmışlık hissi alt kısımda yapılan işleri toparlama şeklini beğendim.! :) Ellerine sağlık

Ben sevdim bu yorumu.
O göz illuminatiyi temsil ediyor. Dedim belki o gözü koyarsak işler yoluna girer de bende kısa yoldan zengin olurum :D
Şaka bir yana değerli yorumun için teşekkürler birde senin dediğini deneyeceğim.

abarruh

🌱Yeni Üye🌱
çok takma

kardeş eline sağlık gayet güzel olmuş hangi şehirde iş yapacaksın bilmiyorum ama bu tarz kartı olan birileri çıkmayacaktır karşına zaten çıksalarda onlar kurumsal hizmet alıyorlar demektir. O yüzden çok sorgulama bastır gitsin ...

eangin

🌱Yeni Üye🌱
ilk göze çarpan buğra yazısı. burdada belirtildiği gibi siyaha uzak bi renk yapmalısın beyaz ya da açık gri tonları uygun bence. bu haliyle gri arkaplana gömülmüş gibi duruyor. melikgazi kayseri yazısı da beyaz olmalı tasarımda belli başlı bütünlükleri bozmamak gerekiyor.

illuminati gözünü de kartta kullandığın yeşil tonda yaparsan daha güzel olacağını düşünüyorum.:)

alibatmaz

🌱Yeni Üye🌱
Al hacı ya istediğin okunabilir sayfa olsun :D:
XqVso.jpg

Teşekkür ederim değerli yorumunuz için :p:

İletişim tarafındaki yazıların et kalınlığı çok düşük, tram değeri hesaplayarak bir font kullan . Bold olabilir font.

2. olarak yeşil ve siyah uyumsuz bir renk göz açısındanda offset açısındanda kaçınılması gereken 2 renk . O yüzden kırmızı ise bordo , yeşil ise koyu yeşil gibi deglare renkleri kullan.

3. Logonun ön yüzündeki Logotype daki siyah yazı baskıda büyük ihtimalle çıkmayacak . Bayaa bi revize et sen bunu :) Grafik Tasarımcı ise kartvizitinle bir fark yaratmalısın , özel kesim kullanabilirsiz, veya kısmi lak benzeri yaldızlar kullanabilirsin .:|

NRKZ

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence renkleri komple revize etmelisin. Daha ciddi ve kurumsal renkler olmalı. Dişi yazılar baskıda siyahın içinde kaybolabilir biraz daha kalın yapabilirsin. Siyahın tram değerlerine çok dikkat et eğer buğranın tram değeri 100 zemin 90 ise baskıda göremeyebilirsin. Zemin renginden uzaklaşmaya çalış yazılarda münkünse. Köşedeki kıvrım efektini gereksiz buldum onun yerine ortadan bölerek bir tarafa göz altına yaptığın işler diğer tarafına isim iletişim deneyebilirsin. İlk önce siyah beyaz çalışıp renklendirmeyi en sonra bırakırsan kolay olur ben öyle yapıyorum. Şahsi görüşlerim bunlar. İşlerinde başarılar.