ben kitap dahil birçok kaynak linki verdim zaten, id yi araştırıyorum elimde pekçok kaynak var, ayrıca kenarlığı da istedigim gibi kendim çizdim hallettim, gereksz yere konuyu uzatmanın bir alemi yok,
sayfa kenarlıgı istedim "sitede var" dendi,
başka bir başlıkta olan birşeyi id ye yeni başlamış birinin sitede bulmasını beklenmesi istendi, link verilseydi daha çok yardımcı olunurdu bunu anlatmaya çalışıyorum,
id ye yeni başladım ama yıllardır birçok popüler forumda yüe de oldum yönetici de oldum ve profesyonel forum işleyişinde yeni olanlara yol gösterilir, ters cevplar ne halin varsa göre tarzı yaklaşımlar serglenmez sergilenmemeli , her zaman yneilere gerkirse link verilerek gerkirse başka şekilde yardımcı olunmasını savunurum,
id de ara demedim forumda ara dedim,
zaten id nin kitabı var gibi hiçbir yardımı olmayan gereksiz msj kalabalığına gerk yok sordugumla alakası da yok zaten,
son cümle, "herkese teşekkürler yardımlar için! ben kendim, kedi kenarlıgımı gayet güzel yaptım"
bu soruyu burda sormam sebebim id nin kendi içinde word gibi hazır kenarlıkların olup olmadıgını öğrenmekti sitede arama tavsiyesi almak değil, bunu da net birşekilde sordugumu sanıyorum.