Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sayfa Tasarımı

krafftli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
emevesanatmn6.jpg

Tasarım yaparken dinlediğiniz müzikten bile bi parça bi tutam alıp güzel ve hoş tasarımlar çıkarabiliyor insanoğlu:)) :::...::: yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:

EsKiYa

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Resimin Büyük halini koyarsanız
daha sağlık yorum yapabiliriz
Şayet koyduğunuz resimde hiç bir şey anlaşılmıyor.

freediz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
alanda kullandığın anlamsız boşluklar var seçtiğin yazı karakterleri deişik olabilirdi yinede emeğine sağlık

orkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok emek harcanmadan yapılmış bir tasarım bence.O koca resim çok alakasız bir şekilde yerleştirilmiş ve hiç bağdaşmıyor tasarımla.

krafftli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gözüken boşlukların kendi alanlarında bi simetrisi var farkli gösterende sayfada ki boşluklardır bence o güzelim fotoğrafı küçük de kullanamazdım tonlarından tut desenlerine kadar çok güzel bi fotoğraf:::...:::
ha birde emek harcamamışın demişsin de nasıl anladın merak ettim

Bekkaya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu çalışmada Tasarımdan çok resimden övgüyle bahsedilebilir

frp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence sorun emek harcamak, hazır resmi koyup yazılarıda yerleştirip nasıl olmuş bakın bakalım demek degil..

yani acıkcası bazı işler ne kadar ugrasırsak ugrasalım konu ve musteri talebine baglı basit kalabiliyor..bu yuzden bence sadece eskiz amaclı yada gercekten içinde efekt olsun, logo amblem olsun yada herhangi cizgisel gorsel olsun daha fazla el emegi harcanmıs işlerimize yorum istesek daha mantıklı olucak sanki..

yani ben surekli kurumsal calıstıgım için koymuyorum işlerimi masaya, gel bide buna bak diye..nihayetinde bellidir ne yorum yapılacagı..bunlara önem göster ve(ha birde emek harcamamışın demişsin de nasıl anladın merak ettim) tarzı atısmalardan vazgec..işinin ahım şahım denilecek bir yanı yok bunu sende biliyorsun (-dur umarım)

freef83

🌱Yeni Üye🌱
Resmin hem boyutu hemde yerleşimi olmamış.Belki parça parça üzerindeki sanat çalışmalarını göstererek birde küçük boy bütün halini ekleseniz daha hoş olabilirdi benim düşüncem.İyi çalışmalar

krafftli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bir suç ihsan ettiysem affola! özür dilerim

krafftli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ca9ga1xnks5.jpg

uluslararası çalışan mabilya şirketi için giriş sayfası ne dersiniz arkadaşlar uyarmı?

htc82

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşın fazla üzerine gitmeyin bence bu kadar çalışmasını bizimle paylaşmak istemiş bizim gibiler elbette 9- 10 senedir bu işi yapanlarla aşık atamaz ama bizim işlerimizi değerlendirip bizi daha iyiye yönelttiğiniz için bu siteyi çok seviyorum daha ılımlı olursak güzel olur diye düşünüyorum
bu arada
son işin güzerl olmuş

arkadaşın fazla üzerine gitmeyin bence bu kadar çalışmasını bizimle paylaşmak istemiş bizim gibiler elbette 9- 10 senedir bu işi yapanlarla aşık atamaz ama bizim işlerimizi değerlendirip bizi daha iyiye yönelttiğiniz için bu siteyi çok seviyorum daha ılımlı olursak güzel olur diye düşünüyorum

Moderatör tarafında düzenlendi:

pymians

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.designoneself.com
Göz uyumu çok güzel ama kapak resmi biraz büyük gibi ne dersin:S

Özcan Ata'ya gelince gayet güzel bi çalışma..

Moderatör tarafında düzenlendi:

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
lütfen flood yapmayın pymians ve htc82

krafftli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
herkes çok biliyor zaten kardeş:::...::: eyvallahhhhh

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
herkes çok biliyor zaten kardeş:::...::: eyvallahhhhh

Burda Administrator olarak benim çalışmalarıma yapılan eleştirilerden haberin yok galiba? Eğer bu işte ilerlemek ve hedefine ulaşmak istiyorsan, eleştirilerden gereken faydalanımları edinmen lazım. Bunun ilk şartıda eleştirilere tahammül edebilmendir. Eğer bir kaç eleştiride havlu atıyorsan. Bu işte varolman biraz zor.
Birde anlamadığım nokta, eleştirilenlerin bir çoğu, eleştirenlerin bilgisini veya yeteneğini sorgulamaya kalkıyor. Eleştirilmeye tahammülün yoksa çalışmanı koymayacaksın. Eğer pohpohlanmaya değilde gerçekten ilerlemeye ihtiyacın varsa biraz tahammül gösterip nezaket kuralları içinde eleştirileri cevaplayacaksın. Ben burda çalışmanı eleştirmiyorum, bir tasarımcı tasarımını inanarak yapar, başkalarının en olumsuz yargılarına ve yorumlarına karşın, bir tasarımcı olarak sen yaptığın işin arkasında olacaksın. Tabii tasarımında neyi ne için yaptığını biliyorsan bu iş kolaydır, ama bilinçsiz bir şekilde yüzeylere bir takım biçimleri dağıtmışsan ve tasarımı aklınla değil içgüdülerinle yapıyorsan, bu şekilde bunalman normaldir.

Önce benim çalışmalarıma yapılan eleştirileri incele, sonra verdiğim cevapları.
Linkler aşağıda.

https://www.grafikerler.net/dogal-denge-t230.html

https://www.grafikerler.net/sergi-afisi-t229.html?t=229&highlight=sergi+afi%FEi

Umarım söylediklerime kırılmadın, çünkü biz senin ilerlemen amacıyla burdayız.

Kolay gelsin..