Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sayfayı yırtıp içinden bir şeyi nasıl çıkartırız?

cafercer

🌱Yeni Üye🌱
Ben örneğin bir sayfa yırtılmışta içinde herhangi bir şey çıkma efektini nasıl yaparım?

Benzer konular

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Ben bu işin filitresi, efekti varmidir bilmem. Konuyu Corel bölümüne açmışsınız. Corelde olurmu onuda bilmem. Belki photoshop'ta böylesi filtreler olabilir.
Benim tavsiyem, elinize bir kurşun kalem ve kağıt alıyorsunuz. İstediniz yırtılma biçimini, eskiz çalışmasını yaparak çiziyorsunuz. Sonra scan edip photoshopta burn, dodge, sponge tool, gibi araçları kulanarak ilustrasyon çalışmanızı tamamlıyorsunuz. Efekt, filitre boş şeyler. Orjinal çalışma için tek yöntem bu...
Tavsiyedir...

Son düzenleme:

buraXlee

🌱Yeni Üye🌱
Nükhet hanım herkes böyle çalışıyor sanırım illaki taramak mı lazım acaba?

broken_wings

🏆Pro Tasarımcı🏆
Torn page die brush setler var..Belki işlerinizi görebilir..Eğer isteğiniz drawdaysa çizmek çok kolay olur..

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Nükhet hanım herkes böyle çalışıyor sanırım illaki taramak mı lazım acaba?

Herkes nasıl çalışıyor bilemem. Soruya, kişisel cevabımı tecrübeme dayanarak doğru yöntem olduğuna inandigim için veriyorum. Bu şekilde çalışmak zorundasın demiyorum. Operatorle grafiker arasında bir fark olduğunu ve grafiker yoğurdu bu şekilde operator şu şekilde yiyiyor gibi birşey bu...
Eğer yazımın bu kısmına yorum yapılacaksa, lütfen konu başlığını unutmadan ve konuyu dağıtmadan yazalım. Sonrasinda bende söz hakkımı kulandığımda konu dagılıp kavga ediyormuş görünümüne dönüyor.

musdi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.mshekim.com
Ben örneğin bir sayfa yırtılmışta içinde herhangi bir şey çıkma efektini nasıl yaparım?

Sayfanın ortasına polygon tool / polygon'u kullanarak 5-8 kenarlı bir çokgen çizin. Shape tool'u kullanarak -köşegenlerin arasında kalan- orta noktalarını biraz içeriye alın. İnteractive distortion tool / distort'u kullanarak değişik şekilde çıkma efektleri yapabilirsiniz...

İyi çalışmalar...

CrazySS

🌱Yeni Üye🌱
Dikkat Alıntıdır.

my.php

https://rapidshare.com/files/47445568/kurukafakaplanel.cdr.html

andesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aslında nükhet hanım haklı avrupada çoğu grafiker bilgisayar başında tasarım yapmaz grafikerin işi ellerini kalem tutarak kullanmaktır. Elle yapılan çizimi bilgisayar ortamına aktarmaksa operatörün işidir ama türkiye şartlarında bu mümkün değil malesef:)

absolud

🌱Yeni Üye🌱
evet arkadaslar nuket hnm anlattığı gıbı her ısın bır kolayı var nasılsa plıgınler brushlar vs... bıraz kendımız uretelım profesyonellık anlamında :p