Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Şeb-i Arus

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
738. Vuslat Yıldönümü çalışmam.Yorumlarınızı beklerim arkadaşlar...

85417424.jpg

Benzer konular

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
Emeğinize sağlık fakat küçük bi eleştirim var toplumun çoğunluğuna aynı anda hitap edicek olan bir afiş bence ilk bakışta daha kolay anlaşılır olması gerekir diye düşünüyorum, yani yazıları yatırmak bana hoş bi fikir olarak gelmedi. birde 738 siyah olmasa daha güzel olurmuş mesela fonun renginde olabilir (yeşilimsi olan)

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
Aslında sadece üniversite içinde yayınlanan bi çalışma ama önerin için sağol :)

MCMV

🌱Yeni Üye🌱
selamun aleyküm üstad,

bu afiş'de çerçeve ve arka plan için kullandığın eskitme efektini nasıl yaptın? Ne kullandın?

paylaşabilirsen sevinirim.
Allah razı ola.
slm ile.

hmtgrphc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
USTA ELLERİNE SAĞLIK BEN ÇOk BEĞENDİM
KONFERANS VE MESNEVİ DERSLERİNİNİ BİRAZ PUNTOSUNU BÜYÜTÜR İSEN DAHA İYİ OlıCAĞINI DÜSÜNÜYORUM Kİ, BU HALİ BİLE YETERLİ.

AFİŞTE ANLASILAMAYACAK HİÇ BİR ŞEY YOK
ZATEN YAZILARI EĞİK DİYE OKUYAMAYAN KİMSELER AFİŞ NEDİR NE DĞİLDİR NE KADAR ALAKADARDIR AFİSTE YAZILANLARLA V.s MÜHİM DEĞİL. YANİ GÖĞSÜNÜ GERE GERE BASTIR GİTSİN KARDES SAĞOLASIN ELLERİNE SAĞLIK

hmtgrphc

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
USTA ELLERİNE SAĞLIK BEN ÇOk BEĞENDİM
KONFERANS VE MESNEVİ DERSLERİNİNİ BİRAZ PUNTOSUNU BÜYÜTÜR İSEN DAHA İYİ OlıCAĞINI DÜSÜNÜYORUM Kİ, BU HALİ BİLE YETERLİ.

AFİŞTE ANLASILAMAYACAK HİÇ BİR ŞEY YOK
ZATEN YAZILARI EĞİK DİYE OKUYAMAYAN KİMSELER AFİŞ NEDİR NE DĞİLDİR NE KADAR ALAKADARDIR AFİSTE YAZILANLARLA V.s MÜHİM DEĞİL. YANİ GÖĞSÜNÜ GERE GERE BASTIR GİTSİN KARDES SAĞOLASIN ELLERİNE SAĞLIK