UzumakiNaruto
🌱Yeni Üye🌱
Sektörde 15 Sene Tecrübeli Profesyonel Grafikerim
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye:
İş deneyimi ve içeriği: 15 yıllık tecrübem vardır. Lise ve Üniversite eğitimimi Grafik Tasarım olarak aldım. Halen çalıştığım açık hava reklam firmasında Grafik Tasarım Departmanından sorumluyum.
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Evli
Referanslar: Çok geniş bir portföyüm vardır. Cv ve portföyümü mail yoluyla size gönderebilirim.
İşle ilgili açıklama: Tercihen Anadolu yakasında bulunan, profesyonel çalışma şartları sunabilen, çalışanına tüm haklarını sağlayan, insana yatırım yapmanın değerli olduğu vizyonuna sahip bir firmayla uzun seneler çalışarak mevcut bulunduğu konumdan çok daha ileriye götürmek için elimden geleni yapmak isterim. Lütfen mail yolu ile iletişime geçerseniz sevinirim.
E-posta:doubleartmurat@gmail.com
Aranan Şehir: İstanbul
Program/Seviye:
- Adobe Photoshop - Profesyonel Seviye
- Adobe Illustrator - İyi Seviye
- Corel Draw - Profesyonel Seviye
İş deneyimi ve içeriği: 15 yıllık tecrübem vardır. Lise ve Üniversite eğitimimi Grafik Tasarım olarak aldım. Halen çalıştığım açık hava reklam firmasında Grafik Tasarım Departmanından sorumluyum.
- Araç Giydirme
- Tabela
- Cam Giydirme
- İç Mekan, Dış Mekan, Plotter Kesim, UV Baskı makinelerine baskı öncesi tasarım ve sonrası iş takibi
- Logo Tasarımı, Katalog, Kartvizit vb kurumsal kimlik tasarımları (İş hayatım boyunca açık hava reklamcısında çalıştığım için matbaa alt yapım çok yoktur ama sonuçta önemli olan tasarım. Geriye kalan ince detaylar öğrenilir.)
Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)
Askerlik Durumu: Yapmış
Medeni Hali: Evli
Referanslar: Çok geniş bir portföyüm vardır. Cv ve portföyümü mail yoluyla size gönderebilirim.
İşle ilgili açıklama: Tercihen Anadolu yakasında bulunan, profesyonel çalışma şartları sunabilen, çalışanına tüm haklarını sağlayan, insana yatırım yapmanın değerli olduğu vizyonuna sahip bir firmayla uzun seneler çalışarak mevcut bulunduğu konumdan çok daha ileriye götürmek için elimden geleni yapmak isterim. Lütfen mail yolu ile iletişime geçerseniz sevinirim.
E-posta:doubleartmurat@gmail.com