Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Senin için AŞK nedir ve kimdir?

batu.boy

🌱Yeni Üye🌱
Herkes aşk yaşamıştır veya yaşıyordur. Kimi çocuklarına aşıktır, kimi işine, kimi eşine, kimi sevgilisine.. AŞK deyince senin aklına ne geliyor, senin AŞK'ın nedir?

Benzer konular

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
aşkın her türlüsü psikolojiktir
kişi kendi bilinçli olarak kafasında üretir bunu
aşık olunacak şeye odaklanmak yeterlidir

MiRaY GÜÇLÜ

👑Efsanevi Grafiker👑
aşk tutkudur.
Aşk anı yaşamakla gelişir bence...

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Benim aşkım AİLEM...

batu.boy

🌱Yeni Üye🌱
Şunu merak ediyorum kimi aşkım ailem diyor kimi işim. Ama bence onlar aşk değil onlar sevgidir, bağlılıktır belki de tutkudur. Oysa aşk deyince benim aklıma gelen aşık olduğun kişiyi düşününce onun sesini duyunca onla ilgili birşey yaparken insanın vücut kimyasının değişmesidir. Kalp atışlarının hızlanması, anlamsız bir heyecan ve tarif edilemez bir duygu (ki bence aşkın tarifi o tarif edilemez duygunun içinde saklı). Yani bence kimse yoktur ki çok sevdiği işini yaparken az önce söylediğim bu duyguları yaşasın. Ya da ben bilmiyorum :smile: sonuç olarak bence aşk kesinlikle fiziksel, kimyasal, biyolojik etkenler taşıyan insanın bi nevi delirmesi veya mantıksızlaşmasını sağlayan (çok güzel) bir hastalıktır.

a.g.s.l

👑Efsanevi Grafiker👑
aşkın tanımı yoktur herkese göre değişebilir
ama aşk karşılıksız sadakat'tır...
Madem bu kadar büyük bir sadakatsa aşk..
insan içinde besler ve büyütür sevgisini ve asla
bahsetme duygusunu hissetmez..:angel:

batu.boy

🌱Yeni Üye🌱
aşkın tanımı yoktur herkese göre değişebilir
ama aşk karşılıksız sadakat'tır...
Madem bu kadar büyük bir sadakatsa aşk..
insan içinde besler ve büyütür sevgisini ve asla
bahsetme duygusunu hissetmez..:angel:

Yani bu yazdığına göre aşk tek kişilik de yaşanılabilen, mütevazi, insanın içinde olan dışarı yansıtmasına gerek olmayan bişey. Doğru mu anladım?

mavi gül

🌟Usta Tasarımcı🌟
aşk ızdıraptır sadece acı verir. mutlu aşk yoktur.

şükranb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
aşk bi saniyeliktir elektirik gibi. karşıdan bi yanıt gelirse aşk olur devam ederse sevgiye dönüşür, devamı yoksa acıdır. aşk geçicidir sevgi daima insanın içindedir, kolu bacağı gibidir ... olmazsa olmazıdır bence ;)

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
bence bir aşk vardır birde gerçek aşk! ikisinin arasında çok büyük farklar vardır
aşk normal haytta 'seni seviyorum'la kısıtlı olan ama gerçek aşk Aslı ile Kerem,Leyla ile Mecnun'unki gibidir!!!

batu.boy

🌱Yeni Üye🌱
bence bir aşk vardır birde gerçek aşk! ikisinin arasında çok büyük farklar vardır
aşk normal haytta 'seni seviyorum'la kısıtlı olan ama gerçek aşk Aslı ile Kerem,Leyla ile Mecnun'unki gibidir!!!

Bu yazıların sahibi büyük bir aşk yaşamış gibi duruyor:smile:

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Şunu merak ediyorum kimi aşkım ailem diyor kimi işim. Ama bence onlar aşk değil onlar sevgidir, bağlılıktır belki de tutkudur. Oysa aşk deyince benim aklıma gelen aşık olduğun kişiyi düşününce onun sesini duyunca onla ilgili birşey yaparken insanın vücut kimyasının değişmesidir. Kalp atışlarının hızlanması, anlamsız bir heyecan ve tarif edilemez bir duygu (ki bence aşkın tarifi o tarif edilemez duygunun içinde saklı). Yani bence kimse yoktur ki çok sevdiği işini yaparken az önce söylediğim bu duyguları yaşasın. Ya da ben bilmiyorum :smile: sonuç olarak bence aşk kesinlikle fiziksel, kimyasal, biyolojik etkenler taşıyan insanın bi nevi delirmesi veya mantıksızlaşmasını sağlayan (çok güzel) bir hastalıktır.

Aynen katılıyorum arkadaşım!!(Hoş nerden buldunuz bu konuyu bilmiyorum ki, yumurta mı tavuktan çıkar tavuk mu yumurtadan çıkar gibi dönüp dolaşacağımız ama asla sonucuna eremeyeceğimiz bir konu bu :D :D Ama yinede çenemi tutamayacağım :D )
Aşk bilimsel olarak da kanıtlanmıştır arkadaşlar! :wink: Tamamen vücüdunuzdan yayılan elektrik akımının, karşınızdaki insanı etkileyerek, hormon seviyenizi anlık değişikliklere sürükleyen, midenize koca bir yumruk yemiş gibi hissettiren ve ne yazıkki geçici bir hastalıktır!!! :smile: Zamanla yerini ya sevgiye ya nefrete bırakır :rofl: Tamamen bedensel bir duygudur yani,sevgi gibi ruhanı bir his değildir!!
Ben gerçek aşkın ömürde bir defa olacağına inananlardanım.Hatta hiç aşık olmamış insanlara tavsiyem; bırakın olmayın arkadaşlar :wink:
Sonu genelde acıdır...
İnanın etinizden et koparsalar, bu kadar can acıtmaz...
Yani en azından ben öyle hissetmiştim...
Ama herşeye rağmen hayat yaşamaya değer diyorum ve mesajımı gülben ablamızın güzel şarkısından bir cümle ile bitiriyorum :D
Aşk hiç bitmeeezzzz, bitmezzz derler; YANLIŞ!!!! :tongueout:

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
Aynen katılıyorum arkadaşım!!(Hoş nerden buldunuz bu konuyu bilmiyorum ki, yumurta mı tavuktan çıkar tavuk mu yumurtadan çıkar gibi dönüp dolaşacağımız ama asla sonucuna eremeyeceğimiz bir konu bu :D :D Ama yinede çenemi tutamayacağım :D )
Aşk bilimsel olarak da kanıtlanmıştır arkadaşlar! :wink: Tamamen vücüdunuzdan yayılan elektrik akımının, karşınızdaki insanı etkileyerek, hormon seviyenizi anlık değişikliklere sürükleyen, midenize koca bir yumruk yemiş gibi hissettiren ve ne yazıkki geçici bir hastalıktır!!! :smile: Zamanla yerini ya sevgiye ya nefrete bırakır :rofl: Tamamen bedensel bir duygudur yani,sevgi gibi ruhanı bir his değildir!!
Ben gerçek aşkın ömürde bir defa olacağına inananlardanım.Hatta hiç aşık olmamış insanlara tavsiyem; bırakın olmayın arkadaşlar :wink:
Sonu genelde acıdır...
İnanın etinizden et koparsalar, bu kadar can acıtmaz...
Yani en azından ben öyle hissetmiştim...
Ama herşeye rağmen hayat yaşamaya değer diyorum ve mesajımı gülben ablamızın güzel şarkısından bir cümle ile bitiriyorum :D
Aşk hiç bitmeeezzzz, bitmezzz derler; YANLIŞ!!!! :tongueout:

valla alkışlama gereği duydum süper bi açıklama hemen hemen bende aynı fikirleri benimsemiş biriyim kısaca benimde Aşkı tarif etmem gerekirse insan ıq'sunun 20-70 puan arasında düşüş göstermesidir :D anlama ve kavrama yetisinin zayıflamasıdır. Aşk ayhh :rolleyes: :D:D

batu.boy

🌱Yeni Üye🌱
O an forumdayken onu düşünüyodum birden burdakilerle paylaşayım onların da fikirlerini alayım dedim ama sanırım gerçekten hiç bitmeyecek ve asla doğrusu olmayan bir konu en iyisi fazla uzatmamak galiba :smile: