screwshell
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kendi şirketimiz için yaptığım logo. Yine siyah kırmızı ve beyaz.
En önemliside kartal
Beşiktaşlıyızdıır
En önemliside kartal
Beşiktaşlıyızdıır

ben memnunum şahsen. Görsellik bnm açımdan çok önemli.
Herşeyi kuralına göre oynamam.![]()
sonunda benim gibi bir tasarım anlayışı olan birisiyle karşılaştım. kuralları ve kalıpları yıkan özgür bir beyin.
yaptığın logoyu çok beğendim bir logodan öte bir arma gibi duruyor. eminim şöförleriniz bu armayı göğüslerinde gerine geerine taşıyacaklar ve sizin kamyonlarınızı kullanırken gurur duyacaklardır. böyle bir his uyandırıyor. hatta dövme bile yapabilirler.....
amatörlük derken ? umrumda değil
Ben tasarımlarımda sevdiğim figürleri vs.. vs.. kullanmayı çok severim. Szi hiç kullanmazmısınız ?
Kartal bnm için çok önemlidir. Sonuçta bu benim zevkim. Kimseyi ilgilendirmez. Dilediğim şekilde çalışmalarımı yapıyorum Ama nşunu yaparsam amatörlük olur şöyle olsa böyle olsa off falan diye kendimi kasamam hiç. Gözüme ne hoş geliyorsa ve o andaki psikolojime göre düzenliyorum
Ben bu şekilde çalışmaktan memnunum kimse beğenmek zorundada değil![]()
ben sizi aşağılamadım. bunları nerden çıkarıyorsunuz. sadece tavsiyede bulunuyorum. kusura bakmayın ama bence biraz gurur meselesi yaptınız bu işi.
kusura bakmayın ama siz biraz kırıcı eleştiriyorsunuz. ayrıca logoyu da eleştirmiyor, "şöyle ya daha iyi olur" gibi birşey de demiyor, "kaldır onu çöpe at, hiç olmamış, kurumsal değil vb." tarzda aşağılayıcı ifadelerde bulunuyorsunuz. bunu bana da yaptınız bu arkadaşa da.![]()
kusura bakmayın ama siz biraz kırıcı eleştiriyorsunuz. ayrıca logoyu da eleştirmiyor, "şöyle ya daha iyi olur" gibi birşey de demiyor, "kaldır onu çöpe at, hiç olmamış, kurumsal değil vb." tarzda aşağılayıcı ifadelerde bulunuyorsunuz. bunu bana da yaptınız bu arkadaşa da.![]()
sizde intikamci elestiriyorsunuz benim sana soyledigim logo orneklerini incelersen ise yarar ve benzeri kelimeleri aynen bana kullaniyorsunuz. Emin olunki o pdf ler telefonumda bile kayitli. Ancak senin bana yaptigin elestiride oneri yok sadece intikam var.Bunun sende farkindasin. Bu ise yeni baslamissin bende herkes gibi sanada yardim etmek istedigimi soyledim hatta senin icin cizerim bile dedim sen bana kalkmis daha postmodern tarzim var bilmem ne. O kadar berbat calismalarina bile oneride bulunmaya calistim elimden geldigi kadar onemlide degil. Ama daha yolumun cok oldugunu hatirlattigin icin sagol.
ben sana şaka yapmıştım st_anger. bunu anlamadıysan kötü olmuş. sen benden daha bilgilisin, ama senin dediğin tarzda bir espri yapayım demiştim. rahatsız olduysan hemen sileyim onu yada değiştireyim??