Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Seza Logo Tasarımı - Logo Design

pymians

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.designoneself.com
ib1QjfX.jpg

fKQhYLS.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

rao322

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bir logonun sunumu böyle olmamalı

koray09

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Logo göze hitap ediyor ve sektörü yansıtan bir niteliği var buraya kadar tamam ama logoda kullandığınız "S" karakteri serifli yani tırnaklı.. fakat firma adında tercih ettiğiniz font daha yumuşak hatlı ve serifsiz bir font.. bu nedenden ötürü logo çelişki yaratıyor diye şünüyorum.Firma adında kullandığınız "S"karakterini aynı şekilde üst kısma da uygulasanız daha bütünsel bir tasarım olurdu.Emeğinize sağlık.. :)

CihatKisa

🌱Yeni Üye🌱
İki "S" harfinin farklı görünmesi ve logonun devamında kullanılan fontun kalın bir yapıya sahip olması zarif bir görünüm oluşmasını engellemiş gibi. Ancak genel olarak halı ve perde sektöründe olan bir firmaya uygun düşen bir tasarım görüyorum.

Tasarımda çoğu çalışma çok farklı yorumlanabilir biraz göreceli bir konudur o nedenle logonun sarı kısımlarında gradient olmaması benim gözüme daha hoş görünmesini sağlardı diyorum :) Elinize sağlık.

pymians

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.designoneself.com
Yorumlarınız ve görüşleriniz için teşekkür ederim..Sn.Koray09 ana karakterde kullandığım ''S'' harfini serfili kullanmamın sebebi kalıp olarak sert görünüşünü daha yoğun yansıtmış olması(Bu da bir istek).Söylediğiniz gibi fonttaki ''S'' harfini kullansaydım bize daha yumuşak bir görüntü vermiş olacaktı..

Sn. CihatKisa gradient olması sunum ve müşterinin tanıtım amacıyla broşür ve insert çalışmalarında kullanması için yapılmıştır...Ayrıca logo aşağıdaki gibi 6 değişik renktedir..

Teşekkür ederim....

2tsf53E.jpg

ByShegiLTR

🌱Yeni Üye🌱
Ülkemizde Böyle İnsanların Olmaları ve Bunların Türkiyede Olduklarından Haberdar Olmak Bile Mutluluk Verici.

bltglr

🌱Yeni Üye🌱
elinize sağlık güzel çalışma olmuş, diğer arkadaşlarında takıldığı gibi bende "S" harfine takıldım :))