Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

shutterstock'ta cizimlerinizi satarak para kazanın (adim adim Anlattim)

kaoline

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,

ben bir kac yildir 3-5 cizim yaptim :)
ve shutterstock'ta satmaya basladim.
sizlerde buradan cizimlerinizi satarak para kazanabilirsiniz.

ben 5-6 yil once yaptigim işlerden hala para kazaniyorum.
onlar satildikca para geliyor bana ve bu cok guzel bir duygu...

Size de yaptiginiz calismalardan omur boyu para verilse idi fena olmazdi degilmi? :)

işte ben nasil para kazanirsiniz adim adim onu anlattim...

burada : *************************

sormak istediginiz bir sey olursa buradan sorun ki ayni soruyu soracak olan baska arkadaslarada cevap olsun verecegim cevaplar...

Benzer konular

kaoline

🌱Yeni Üye🌱
Benim shutterstock taki galerim bu : https://goo.gl/JXc7X

Uyelikte dikkat edilecek hususlar da bu : *********************

RD3S1GN bugün senin şansli günün herkese yapmam böyle kıyak :))

Benden olsun :)

wPunch

🌱Yeni Üye🌱
ne kadar bi ücret kazanıyorsunuz bunun hakkında da bilgi verebilir misiniz ?

Kappadoks

🌱Yeni Üye🌱
evet ücret kısmı önemli. mesela bir resim sattık sonra.% kaçını alırız % kaçı siteye gider? bu arada referans linkini vermişin.ama önemli değil.bu sorularının cevaplarını sağlarsan eminim ki senin referansınla da insanlar kaydolur.

wPunch

🌱Yeni Üye🌱
ödemeyi nasıl alıyoruz gibi bilgileri de açıklarsanız çok sevinirim.

kaoline

🌱Yeni Üye🌱
wPunch
Ucret aslinda degiskenlik gosteriyor. Soyle ki satilan cizimin kullanilacagi yere gore .36 / 2.70 / 28.0 Dolar üzerinden ücretlendiriliyor sana odenen miktar.

Kappadox
Belli bir yuzde aliyorsunuz diye bir durum sozkonusu degil. Yukarida yazdigim gibi degisiyor size odenen ycret. Satilan cizimin lisans ucreti nasil satildiysa odenen ucretde degisiyor.

wPuch
Odemeyi moneybookers denen site uzerinden aliyoruz. Anlattim onu da 5inci adimda. Shutterstock paranızı moneybookers hesabiniza gonderiyor. Siz de moneybookers'a gelen parayi banka hesabınıza havale yapiyorsunuz. Ben en sorunsuz İs Bankasi ile calisiyorum. İş Bankasi uluslararası para transferi isinde cok basarili.

Moderatör tarafında düzenlendi:

alptekinenes

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler

kaoline

🌱Yeni Üye🌱
Rica ederim ...

Son düzenleme:

kaoline

🌱Yeni Üye🌱
Shutterstock'tan nasil para kazanılacagini ve uyeligin nasil yapilacagini Ben anlatmıştım ama admin linkleri silmiş :)

en azindan faydam olsun turk tasarımcısına diye soyle bir sey demek sitiyorum...

Sevgili grafiker arkadaslar shutterstock'ta ilustrator'de yaptiginiz cizimlerinizi satarak para kazanabilirsiniz. Bunun icin Google'a

"Shutterstock'tan nasil para kazanilir?"

yazarsaniz size bu konuyu anlatan sonuclar gelecektir :) benim anlatimim veya bir baskasinin anlatimi onemli degil... onemli olan biz grafikerler olarak emegimizi kullanarak bu ulkeye doviz girdisi saglayabiliriz. Admin linki sildigi icin szie direkt olarak fayda saglayamiyorum ama internet bir derye ve bunu degerlendirebiliriz.

Sormak istediginiz seyler olursa yine buradan cevap veririm size.

Latintin

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhaba, kolay gelsin. Shutterstock'a vektörel çalışmalarımız eps formatında göndermek istediğimde bazı degradeli, drap shadovlu işler 10-20 mb olabiliyor. Ve onun dışında da eps 8 veya eps 10 ile göndermemiz isteniyor. Fakat illustrator cs5 te çalıştığım bir çalışma eps 8 de bozuk açıyor. Yani öğrenmek istediğim cs5 te yapılan bir çalışmayı eps kaçta göndermem gerekiyor. Bir de boyutu düşürmenin yolu nedir.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

kaoline

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhaba, kolay gelsin. Shutterstock'a vektörel çalışmalarımız eps formatında göndermek istediğimde bazı degradeli, drap shadovlu işler 10-20 mb olabiliyor. Ve onun dışında da eps 8 veya eps 10 ile göndermemiz isteniyor. Fakat illustrator cs5 te çalıştığım bir çalışma eps 8 de bozuk açıyor. Yani öğrenmek istediğim cs5 te yapılan bir çalışmayı eps kaçta göndermem gerekiyor. Bir de boyutu düşürmenin yolu nedir.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Filtre kullanma islerinde
Ne yazik ki filtreler eps 8 de bozuluyor.
Ben baska care bulamadim kullanmiyorum
Mumkun oldugunca o filtreleride ele ciz.

Latintin

🌱Yeni Üye🌱
Cevabınız için teşekkür ederim. Peki degrade vs. kullananlar nasıl çalışmalarını gönderebilmişler acaba? Su damlacıkları drap shadovlu işler bol layerli vector çalışmaları nasıl gönderiliyor acaba?. Bir de dosya boyutu tam olarak kaç mb olmalı. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Teşekkürler..

memiko

🌱Yeni Üye🌱
Çok güzel bir portfolion var ve bana ilham kaynağı oldun şu anda :) Teşekkürler. Satın alan olursa illustrasyon başına kaç para kazanılır?

Kemal AKSEKİOĞLU

♾️Grafik Gurusu♾️
çok teşekkür ederim sn kaoline posta kutunuz doluymuş buradan yazabiliyorum

photoshopmgzn

🌱Yeni Üye🌱
merhaba

konu için teşekkür ederim. kardeşim tek bilmek istediğim. üyelik kısmında 2.nci asama. burada sadece pasaport resmimi istiyor. başka türlü olmuyor mu?

malesef pasaportum yok... :(

Banugrt

🌱Yeni Üye🌱
Ben bu konuyu daha yeni görüyorum ve link silinmiş doğal olarak. Rica etsem shutter'dan nasil para kazanabileceğimiz konusunu yeniden paylaşabilir misiniz.

Şimdiden teşekkürler.