Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Simurg çalışmalar

birsel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
90657104uy4.jpg

5 - 6 sene öncesine ait çalışmalar.

birsel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iş sonuçlanmadan işten ayrılmıştım o ara o yüzden bir bilgim yok. Belki de başka çalışmalar da yapılmıştır. Beğenin için sağol.

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
iş sonuçlanmadan işten ayrılmıştım o ara o yüzden bir bilgim yok. Belki de başka çalışmalar da yapılmıştır. Beğenin için sağol.

Sende paylaştıklarının hiçbirinde sonucu görememişsin birsel :p yaptıklarına soruyoruz hangisi seçildi? Bilmiyorum işten ayrılmıştım.. :p Bu ne bohem Bu ne tezat bu ne bu :p

birsel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yalan mı söyliyim onu mu istiyorsun?

arcya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.arcya.com
hepsi de hoş çalışmalar ancak birşey sorabilirmiyim. firmanın çalışma alanı nedir? yani kelime anlamı olarak bildiğim kadarıyla anka kuşunun farsçadaki tanımlanması oluyor simurg. bu imge kullanılabilirdi belkide. ancak çalışmaların hiçbiri firma hakkında adı dışında bir tanımlama yapmıyor. benim görüşüm bu yönde oldu herzaman. eminim gerek duymayan başarılı tasarımcı arkadaşlarımız da vardır, ancak amaç akılda kalmak diğerlerinden ayrılmak etkilemek ise bence daha ince ayrıntılar da göz önüe alınmalı. eline sağlık.

birsel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Firma tekstil firmasıydı simurg da kuş anlamını taşıyor ama kuş simgesini istemediler; yoksa öyle çalışmalar da yapmıştım. Siz farkettiniz mi bilmiyorum ama 2 ve 3 te kanat formuna benzetmeye çalışmıştım. Direk kuş ya da kuş formu istememişlerdi.

pardon araya bi konuşma girdi o ara saçmalamışım pardon.:)

Moderatör tarafında düzenlendi: