Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sitem için logo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cagatayozata

🌱Yeni Üye🌱
Merhabalar,

Siteme logo denemeleri yaptım ama sevmedim.Yapamadım.Yardımınız olursa çok sevinirim.Reklam olmasın diye site adresini vermiyorum.Onun için sadece resim koyuyorum.

Eğer bu tür bir konu açmak yasaksa pardon.Bununla iligli bir kural görmediğim için açtım.Eğer çalışma yaparsanız psd sini saklarsanız çok sevinirim.

Şimdiden Teşekkürler..

cagatayozata

🌱Yeni Üye🌱
Haklısın ya :) Eğer moderatör arkadaşlar onaylarsa site adresini veriyim .Logoya lider paylaşım yazılcak :)

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
ilk önce sormak isterdım bu bir iş teklifimi? pek sanmıyorum...

grafik tasarım (öğrencisiniz) kendi mesleyinize saygısızlık ediyorsunuz... bir deneme yaptınız olmadı... amman nasıl olsa forumda yardım ederler düşünce ile olan konu açtınız.... çoğu grafikerin bu meslek ekmektır... bu mesleyi yaparak aile tutuyorlar... ne kadar zor bir iş olduğuna bilemezsınız... eğer ucret vermek istemiyorsunuz o zaman bence forum içesinde araştırma yapın logo ilgili, web logo ilgili... belki birkaç denemeden sonra beğendiğiniz logo yaparsınız

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Dostum sana zahmet banada bi forum aç index ini htmlsini sakla, domain adını falan ben sana özelden belirtirim.

Bunun pardonu olmaz, ücrretsiz iş yaptırılmaz.
Logo istiyorsanız ücretini verir iş veren ilanlarına ilan bırakarak yaptırabilirsiniz.

Reklam olmasın diye site adresini vermiyorum diyosun peki logoya ne yazacaz

Yani verse sizde yapacaksınız sanırım ?

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Herkes te bir polyanna vari yaklaşımlar..Ne kadar güzel ortam lay lay lom..
Sizinde belli başlı kurallarınız vardır ve hatta açmayı planladığınız sitenizede bir yerden kopyala yapıştır şeklinde forum kuralları yapmadan önce şuan bulunduğunuz alanın kurallarını mutlaka okuyunuz.

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Grafik tasarım işi istek mesajları:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Grafikerler.net bünyesinde ve bloglarında bedeli ödenmeksizin grafik tasarım işi istemek teklif etmek veya ima etmek kesinlikle yasaktır.
• Sivil toplum kuruluşlarına istenebilecek ücretsiz grafik tasarım teklifiniz var ise yöneticilerle temasa geçtikten sonra mesajınızın yayınlanmasına yönetim kararı ile izin verilirse başlığınızı açabilirsiniz.
• Ticari kuruluşların bedelsiz iş teklifinde bulunması kesinlikle yasaktır.
• Bu gibi durumlarda isteği yapan üyenin lehinde cevap veren üyeler, forum kurallarına riayet etmedikleri için bildiri yapılmaksızın forumdan uzaklaştırılmaları grafikerler.net yönetiminin elinde saklı tutulur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...