Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Sizce bu nasil olmus ? Konca Market

TheKingLeon

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Evet arkadaslar bir bakkal icin yaptim bu logoyu :) Yorumlarinizi bekliyorum.

5370.png

Benzer konular

emirkhan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.adobe.com
uygulama alanı kağıt olduğu surece görsel guzellik sorun olmaz belki ama uygulama alanı araç giydirme, tabela, web vs olduğunda orantıda, reflection da, backgroundda sorun olur. Reflection ve background olmadan logoyu bir daha değerlendirmeni tavsiye ederim.

TheKingLeon

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Dediklerinizde haklisiniz ama sadece kagitta kullanilacak. O yüzden pek kasmadim.

MUSTAFA BAYRALI

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kötü olmamış ama M harfinin bir kolu a'nın içinden geçmiş çok karışık duruyor öyle olmasa daha iyi olacağını düşünüyorum. Ama genel bakıldığında kötü denemez, elinize sağlık..

Omerlutfi

🌱Yeni Üye🌱
Dürüst konuşmak gerekirse; ben beğendim. Öncelikle bir bakkal dükkanı için oldukç ahoş bir çalışma. Yaptığınız çalışma için sizi kutladığım kadar, bu cesur çalışmayı kullanacak olan müşterinizi de kutluyorum.

Not: Bu yorumu camında yağlı boya el yazısıyla "Karadeniz Gıda" yazan bakkal amcası olan bir neslin bireyi olarak yazdığımı lütfen göz ardı etmeyin.

zahirmedya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bakkal deyip basit dediğin için logo olmamış. Eğer işini biraz daha ciddiye alsan muhakkak daha uygun bişeler çıkar.
birde bakkal dediğimiz kavram 2 ekmek kadar basit değildir!!!

ThorN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hocam eline sağlık, iyi bir çalışma olmuş ama sadece kağıtta kullanılacak dediğin çalışmanın "bakkal amca" için biraz maaliyet getireceğini düşünüyorum :D

Zira "bakkal amcamız" tahminime göre kağıt olarak "fatura"dan öteye gitmeyecektir. Belki buna bir "kartvizit" eklemesi de yapabiliriz. Ama zannetmiyorum ki kurumsal bir firma olmayan "bakkal amcamız" bunların ötesinde baskılı kağıt ile işi olsun (senede bir takvim ve imsakiye olayını da ekleyebiliriz :D )

Bu yüzden cmyk olarak değilde tek renk ya da şöyle söyleyeyim siyah beyaz uygulamasını düşündüğümde -ki bence bir logonun kıymeti bu şekilde ortaya çıkar, eğer bu durum bir şey ifade etmiyorsa logonun orjinal hali renk cümbüşünden başka birşey değildir- biraz sıkıntı var gibi....

Şahsıma ait nacizane bir düşüncedir, yanlış bir şey söylemiş isem hepinizden şimdiden özür dilerim :)

• Beğen
Tepkiler: Nur

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
Güzel olmuş bence elinize sağlık.

TheKingLeon

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
@MUSTAFA BAYRALI; Tesekkür ederim.

@Omerlutfi ; Tesekkürler.Bende ayni neslin bireyiyim :)

@zahirmedya ; Kücümsedigim veya ciddiye almadigim kanisina nerden vardin arkadasim ? Laf olsun diye yazmissin resmen :) Eger " Bakkal amca " kültürünü tanisaydin, sadece 2 ekmek olarak düsünmedigimizi anlardin. Omerlutfi arkadasinda dedigi gibi bende Bakkal amca kültürüyle büyümüs ve bu kültürün kaybolmasini istemeyen insanlardan biriyim.

@ThorN ; Hocam bir matbaaci gözüyle yaptigin yorumun icin tesekkür ederim.Bende normalde sadelikten yanayim ama konu " Bakkal amca " olunca biraz renkli olmasi gerektigini düsündüm :)

umaga

🌱Yeni Üye🌱
thekingleon bana msn verebilir misin soracağım sorular var sana ... grafikerlikten anlayan bir başka arkadaş da olabilir..

TheKingLeon

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yorumlariniz icin tesekkür ederim ama konu biraz eski :)