Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

sketch up ile topkapı sarayı çalışmam

r.yildirim

🌟Usta Tasarımcı🌟
yapım aşaması.:
[youtube]WZzK06ArJMo&feature=youtu.be[/youtube]
görüntü 1:

görüntü 2:

görüntü 3:

Benzer konular

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
Forumdaki gezenler azaldı bu sıralar ondandır yorum olamaması. 3D anlamamda bu sketch up ile yapılanlar arasında güzel olardan. Mount&Blade deki grafiklere benzemiş :) elinize sağlık.

Burakc

🌱Yeni Üye🌱
Bir tarih oyununda kullanılabilir hiç fena değil

r.yildirim

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkür ederim yorumlarınız için.öyle bir oyunda çalışmamı görmek süper olurdu gerçekten.:)

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Bayıldım bayıldım bayıldım tek kelimeyle harika. Büyüyünce ben de böyle çizimler yapacağım :) ...

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
Forumdaki gezenler azaldı bu sıralar ondandır yorum olamaması. 3D anlamamda bu sketch up ile yapılanlar arasında güzel olardan. Mount&Blade deki grafiklere benzemiş :) elinize sağlık.

forumda gezenlerin azalmasının sebebi başta ben olmak üzere forumun dil konusunda sıkıntıları var tükçe karakterler görünmüyor ingilizce türkçe karışık görünüyor artı forum error veriyor çoğu zaman bu nedenle benim gibi bu sorunlardan dolayı girmek istemeyenler vardır şu an gezmek bile işkenceye dönüşüyor forumda yetkililere duyrulur!!!...

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
bence forum biraz geride kaldı. Güncel ve bilgi alınabilir pek birşey yok. Faydalı konular hep geride. Konuların dizilim yerleri kategorizasyon ve aradığımızı bulmak çok karışık gelmeye başladı. Bunun nedenide belki blog tarzının ve blog forumlarının daha çok tutması. Çünkü o türde görsellik çok önde. Bu da görselin etkisiyle makaleleri okuma hissi uyandırıyor. Günümüz iletişim çağı bana göre ismi görsellik çağı. Şuan insanlara sorun "iphone nunuzu neden aldınız?" . Soruyu cevaplayanların yüzde 80 ninden fazlası tasarımı ve kullanışlığı der ve telefonun özelliklerini bile bilmez. Çünkü onun için önemli olan ikişey var tasarım ve kullanılma kolaylığı. İster çift çekirdek ister 4 çekirdek o adamın nesine yarasın :) Forumda aynı şekilde tasarım ve kullanım kolaylığı olmadığı sürece forum pek bir yere varmaz. Anca google dan aradığını bulmak için uğrarsın :)
dediğiniz gibide forumdaki hatalar ve yavaş açılmaların meydana gelmesi can sıkan bir durum. Üzelerek söylemeliyim ki forum son 2 senedir yerinde sayıyor :(

Neden bu kadar uzun oldu bilmiyom :D

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
Güzel olmuş sabır ve emek gerektiren, çoğu kişinin cesaret edemeyeceği bir çalışma olmuş.

bebeto144

🌱Yeni Üye🌱
Emeğinize ve ellerinize sağlık gerçekten güzel bir çalışma olmuş.

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
forumda gezenlerin azalmasının sebebi başta ben olmak üzere forumun dil konusunda sıkıntıları var tükçe karakterler görünmüyor ingilizce türkçe karışık görünüyor artı forum error veriyor çoğu zaman bu nedenle benim gibi bu sorunlardan dolayı girmek istemeyenler vardır şu an gezmek bile işkenceye dönüşüyor forumda yetkililere duyrulur!!!...

bu konuyla ilgili yetkililere sesimizi duyurmak için konu açmak istedim fakat nereye açacağımı bilememdiğim için yapamadım aslında forumun gelişmesi ile ilgili dilek ve şikayet bölümü oluşturulsun varsa bildiğin bir bölüm oraya açalım blue ;)

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
bu konuyla ilgili yetkililere sesimizi duyurmak için konu açmak istedim fakat nereye açacağımı bilememdiğim için yapamadım aslında forumun gelişmesi ile ilgili dilek ve şikayet bölümü oluşturulsun varsa bildiğin bir bölüm oraya açalım blue ;)

graficafe uygundur. Belki çay, pasta fln da gelir. Tatlı tatlı tartışırız :)

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
İlgim olmadığı halde bende beğendim.Emek vermişsiniz tebrikler.

Evet bazen error verdiği oluyor ama yabancı karakterlerin görünmesini engelleyebilirsiniz.Forumun en altından dil seçeneğini türkçe yapmak çözüm olmuyor mu?