Eksikler neler
konuralpd 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 28 Ocak 2009 Mesajlar 31 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.dreamturks.net 2 Şub 2009 #1 Eksikler neler
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 2 Şub 2009 #2 Sizi az önce uyarmıştım... Lütfen profesyonel olmayan çalışmalarınızı ilgili bölüme açınız.
konuralpd 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 28 Ocak 2009 Mesajlar 31 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.dreamturks.net 2 Şub 2009 #3 öle bölüm varmı
irm.art Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 11 Eyl 2008 Mesajlar 5,654 Tepkime puanı 111 2 Şub 2009 #4 Sanırım bundanda haberiniz yok https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84
Sanırım bundanda haberiniz yok https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84
konuralpd 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 28 Ocak 2009 Mesajlar 31 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.dreamturks.net 2 Şub 2009 #5 arkadaşım nereye acacağımı söle oraya açim forum kurallarını dayıyonuz önüme 50 kere okudum
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 2 Şub 2009 #6 konuralpd' Alıntı: arkadaşım nereye acacağımı söle oraya açim forum kurallarını dayıyonuz önüme 50 kere okudum Genişletmek için tıkla ... Siz her defasında konu açarken bizlerin nereye açacağınıza dair size bilgi vermesini beklemiyorsunuz umarım? Forumda tüm başlıkları incelerseniz bunu siz de bulabilirsiniz.
konuralpd' Alıntı: arkadaşım nereye acacağımı söle oraya açim forum kurallarını dayıyonuz önüme 50 kere okudum Genişletmek için tıkla ... Siz her defasında konu açarken bizlerin nereye açacağınıza dair size bilgi vermesini beklemiyorsunuz umarım? Forumda tüm başlıkları incelerseniz bunu siz de bulabilirsiniz.
konuralpd 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 28 Ocak 2009 Mesajlar 31 Tepkime puanı 0 Web sitesi www.dreamturks.net 2 Şub 2009 #7 buldum ok sorun yok
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 2 Şub 2009 #8 konuralpd' Alıntı: buldum ok sorun yok Genişletmek için tıkla ... Sizin için sorun yoksa bizim için de olmayacaktır. Doğru yere konu açtıktan sonra...
konuralpd' Alıntı: buldum ok sorun yok Genişletmek için tıkla ... Sizin için sorun yoksa bizim için de olmayacaktır. Doğru yere konu açtıktan sonra...
qrafiX 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 18 Haz 2008 Mesajlar 95 Tepkime puanı 0 14 Şub 2009 #9 konuralpd' Alıntı: arkadaşım nereye acacağımı söle oraya açim forum kurallarını dayıyonuz önüme 50 kere okudum Genişletmek için tıkla ... Senbi adam gibi dawran forumdakilere oyle calısmalarını sergile calısmlarına kotu yorum aldgın zaman kafayı yiyosun . Anlayışlı,sabırlı olmalısıneace1:
konuralpd' Alıntı: arkadaşım nereye acacağımı söle oraya açim forum kurallarını dayıyonuz önüme 50 kere okudum Genişletmek için tıkla ... Senbi adam gibi dawran forumdakilere oyle calısmalarını sergile calısmlarına kotu yorum aldgın zaman kafayı yiyosun . Anlayışlı,sabırlı olmalısıneace1:
the_one ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 17 Şub 2008 Mesajlar 1,864 Tepkime puanı 83 14 Şub 2009 #10 qrafiX' Alıntı: Senbi adam gibi dawran forumdakilere oyle calısmalarını sergile calısmlarına kotu yorum aldgın zaman kafayı yiyosun . Anlayışlı,sabırlı olmalısıneace1: Genişletmek için tıkla ... Son yazdığınız mesajlara baktım.Kullandığınız üslup forumda olumlu karşılık bulacak bir üslup değil.Aynayı biraz kendinize çevirmenizde fayda var. Saygılar.
qrafiX' Alıntı: Senbi adam gibi dawran forumdakilere oyle calısmalarını sergile calısmlarına kotu yorum aldgın zaman kafayı yiyosun . Anlayışlı,sabırlı olmalısıneace1: Genişletmek için tıkla ... Son yazdığınız mesajlara baktım.Kullandığınız üslup forumda olumlu karşılık bulacak bir üslup değil.Aynayı biraz kendinize çevirmenizde fayda var. Saygılar.