Ödev için hazırlamış olduğum SOKAK konulu tipografi tasarımı yorumlarınızı bekliyorum.
suat2na 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 16 Kas 2012 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 31 Ara 2012 #1 Ödev için hazırlamış olduğum SOKAK konulu tipografi tasarımı yorumlarınızı bekliyorum.
L lagrima 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 14 Eyl 2012 Mesajlar 33 Tepkime puanı 1 8 Şub 2013 #2 güzel çalışma tebrik ederim. sokak kelimesinde beyaz kullanmak yerine gri tonları kullansaydın daha hoş dururdu bence
güzel çalışma tebrik ederim. sokak kelimesinde beyaz kullanmak yerine gri tonları kullansaydın daha hoş dururdu bence
suat2na 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 16 Kas 2012 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 15 Şub 2013 #3 Yorumunuz için teşekkürler. Sonradan farkettikçe yeni şeyler oluşuveriyor. En son halini sizlere sunarım. Yoruma açıktır.
Yorumunuz için teşekkürler. Sonradan farkettikçe yeni şeyler oluşuveriyor. En son halini sizlere sunarım. Yoruma açıktır.
novem ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 28 Eki 2011 Mesajlar 189 Tepkime puanı 3 18 Şub 2013 #4 Çok iyi bir çalışma fakat arkaplan hoşuma gitmedi nedense :/ Onun dışında çalışma şahane.
suat2na 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 16 Kas 2012 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 19 Şub 2013 #5 Tesekkur ederim. Maalesef elimde bulunan arkaplanlar icinde tasarima en uygun olani buydu.
A Ahmet GUL 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 1 Kas 2012 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 19 Şub 2013 #6 İkinci gönderdiğiniz ilk gönderdiğinize bakarak daha güzel olmuş kolay gelsin.
suat2na 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 16 Kas 2012 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 19 Şub 2013 #7 Ahmet GUL' Alıntı: İkinci gönderdiğiniz ilk gönderdiğinize bakarak daha güzel olmuş kolay gelsin. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Yaklaşık 3 haftanın ardından son haline kavuştu.
Ahmet GUL' Alıntı: İkinci gönderdiğiniz ilk gönderdiğinize bakarak daha güzel olmuş kolay gelsin. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Yaklaşık 3 haftanın ardından son haline kavuştu.
abik 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 20 Şub 2009 Mesajlar 28 Tepkime puanı 0 Web sitesi blackdark.wordpress.com 19 Şub 2013 #8 Evet, ilk çalışmaya nazaran daha iyi olmuş, para'yı vs cıkarmışsın, çalışmayı genişletip sokak cöp bidonu kedi felan eklemen daha güzel durmuş tebrikler.
Evet, ilk çalışmaya nazaran daha iyi olmuş, para'yı vs cıkarmışsın, çalışmayı genişletip sokak cöp bidonu kedi felan eklemen daha güzel durmuş tebrikler.
byhemsinli 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 1 Eki 2011 Mesajlar 540 Tepkime puanı 1 Yaş 33 19 Şub 2013 #9 ilk çalışmada ki paraları anlamadım ama ikinci çalışma daha güzel ve yaratıcı olmuş... eline sağlık iyi çalışmalar...
ilk çalışmada ki paraları anlamadım ama ikinci çalışma daha güzel ve yaratıcı olmuş... eline sağlık iyi çalışmalar...
suat2na 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 16 Kas 2012 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 19 Şub 2013 #10 Teşekkürler. Para konusunda bende hemfikirdim sonradan sokak görüntüsü daha mantıklı geldi. 1. çalışmada espas yokken 2. de biraz ferahlattım.
Teşekkürler. Para konusunda bende hemfikirdim sonradan sokak görüntüsü daha mantıklı geldi. 1. çalışmada espas yokken 2. de biraz ferahlattım.
byhemsinli 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 1 Eki 2011 Mesajlar 540 Tepkime puanı 1 Yaş 33 20 Şub 2013 #11 suat2na' Alıntı: Teşekkürler. Para konusunda bende hemfikirdim sonradan sokak görüntüsü daha mantıklı geldi. 1. çalışmada espas yokken 2. de biraz ferahlattım. Genişletmek için tıkla ... iyi çalışmalar...
suat2na' Alıntı: Teşekkürler. Para konusunda bende hemfikirdim sonradan sokak görüntüsü daha mantıklı geldi. 1. çalışmada espas yokken 2. de biraz ferahlattım. Genişletmek için tıkla ... iyi çalışmalar...