Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Soru = Cam yazısı yapıştırma hakkında ?

stickerizm_ir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaşlar , bugün arkadaşımın oteline camlara yazı yapmamı istedi.Ben normalde duvar sticker işi yaptığım için bu konularda pek tecrübem yok yapıştırdığım duvarlardada sorun yaşamadım. Ama bugün baya bi folyom boşa gitti :) Baya bi pot oluştu oluşmayan yerlerde istediğim gibi olmadı. Yani başka camlara baktığımda pürüzsüz iş yapılmış heralde sıcaktan baya bi zorluk çektim. Siz nasıl yapıyorsunuz bu sıcaklarda bu işi teşşekürler yardım edenlere :sweating:.

haydarizm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eğer baskı ise folyo arkasını ve yapıştırılacak yüzeyi camsil gibi bir sıvıyla ıslatıp folyoyu ıslakken yapıştırın. Bu durumda hem kayma ve benzeri durumlarda folyoyu düzeltmek kolaylaşacak hem de folyo altında kalan hava kabarcıklarını almak sorun olmayacaktır. Yapıştırma sonrasında da folyo ve cam arasında sıvı kalmayıncaya dek rakliye ile press yapın.
Şayet sözünü ettiğiniz folyo kesim harf yapıştırma ise ve zemin çok büyük değilse transfer kağıdı kullanmanı öneririm. Eğer yapıştırılacak alan ve dolayısıyla harfler de büyükse yukarıdan aşağıya doğru rakliye yardımıyla yapıştırabilirsin.

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
eğer baskı ise folyo arkasını ve yapıştırılacak yüzeyi camsil gibi bir sıvıyla ıslatıp folyoyu ıslakken yapıştırın. Bu durumda hem kayma ve benzeri durumlarda folyoyu düzeltmek kolaylaşacak hem de folyo altında kalan hava kabarcıklarını almak sorun olmayacaktır. Yapıştırma sonrasında da folyo ve cam arasında sıvı kalmayıncaya dek rakliye ile press yapın.
Şayet sözünü ettiğiniz folyo kesim harf yapıştırma ise ve zemin çok büyük değilse transfer kağıdı kullanmanı öneririm. Eğer yapıştırılacak alan ve dolayısıyla harfler de büyükse yukarıdan aşağıya doğru rakliye yardımıyla yapıştırabilirsin.

arkadaşa katılıyorum bu sıcaktada kolay olmuyor o işler ama akşam saatlerinde ii oluyor hava serinleyince

stickerizm_ir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
benim yaptiğim folyo kesimden cam yazı çift renkli .hatta yapmaya çalıştım baya bi malzemem boşa gitti.akşam saatlerini denedim transfer bandı ile yapmayı yinede pot yaptı iğne ile deldim ama başka yerlerde gördüğüm kadar pürüzsüz olmadı . hata nerde çözemedim

ny27

🌱Yeni Üye🌱
kardes once transfere alacaksın arkasında kı yaglı kagıdı sokme sonra olcuyu alıp kagıdın dort kosesınden kesıp olcuyu ayarlıyacaksın sonrasında baskı folyo uygular gıbı bı ucundan acıp yapıstırmaya baslayacaksın o sekılde yaparsan pot olmaz. Baskı folyo yapıstıracaksan camsılle yapıstırmanı onerırım.