Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

stajyer bayan grafiker aranıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

grafimel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gaziosmanpaşa ve çevresinde ikamet eden, photoshop ve corel programlarına az da olsa hakim, part time çalışacak bayan stajyer aranıyor.

irtibat için mesaj atmanız yeterlidir.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

aykaram

🌱Yeni Üye🌱
merhaba, bağcılarda oturuyorum coreldraw, photoshop, freehand kullanabiliyorum ilgilenirseniz sevinirim iyi çalışmalar.

seynep

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar bende lise eğitimim olmak üzere 5 yıl Grafik bölümünü okudum.Corel ve photoshoph biliyorum.Ayrıca hafta sonu ise Grafik kursuna gitmekteyim.Dönüş yaparsanız sevinirim.İyi Çalışmalar
Saygılarımla
(Sefaköy'de ikamet etmekteyim.Yol sorun değildir benim için)Bilginize

tuba zeynep

🌱Yeni Üye🌱
Tuba Zeynep yardımcı grafiker

Merhaba ben Photoshop ve Corel Draw'ı iyi derecede kullanabiliyorum mail adresi verirseniz CV mi yollamak isterim.

duru3479

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bağcılar'da ikamet ediyorum kursu bitirdim ama iş deneyimi kazanmam lazım ..Photoshop,Corel Draw ,Freehand Programları gördüm ..semamfb@hotmail.com....0535 319 24 06...SEMA YILDIRIM

bad_can

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,Gazıosmanpaşada oturuyorum...Grafık tasarım mezunuyum,Aynı zamanda kurs aldım...kendmı gelıstırmek ıstıyorum...

meremcem

🌱Yeni Üye🌱
2 senedir Photoshop kullanıyorum.Bu ilanınızla ilgilenmekteyim.İstendiği taktirde cv'mi gönderebilirim.

Saygılar,

duru3479

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bağcılarda oturuyorum kursu bitirdim ve bunun yeterli olmadığını bildiğim için kendimi geliştirecek bir yer arıyorum ..sizinle çalışmak isterim..semamfb@hotmail.com..
SEMA YILDIRIM

gncselma

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Selma ben.Okmeydanında oturuyorum.Orta derece photoshop biliyorum.Corel bilmiyorum.Ama öğrenmeye açığım.Hem parttime işe hemde bu alanda kendimi geliştirmeye ihtiyacım var.ilgilenirseniz sevinirim. gncselma@gmail.com mail adresim buradan iletişim kurabiliriz.teşekkürler

sibel duman

🌱Yeni Üye🌱
kendimi geliştirmek istiyorum

Kurs çıkışlıyım 6 ay kadar tecrübeye sahibim.Sizinle ilitişime geçmeyi isterim.
Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
SİBEL DUMAN

mervekoc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.mervekoc.com
Bağcılarda oturuyorum. Lisede ve üniversitede olmak üzere 6 yıl eğitimini aldım ayrıca Uludağ Üni. mezunuyum. Photoshop'u iyi derecede biliyorum, corel draw'ı da orta dereceli olarak biliyorum. Kendimi geliştirmek için işinize talibim... :)

duru3479

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben Sema Yıldırım istediğiniz programlar üzerine kurs gördüm ama kendimi yetiştirmeye geliştirmeye ihtiyacım var ilgilenirseniz semamfb@hotmail.com adresinden baan ulaşabilirsiniz

esra_çağlar

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba;
ben esra bakırköy kız meslek lisesi 11.sınıf öğrencisiyim.Zeytinburnunda oturuyorum.12.sınıfta stajımı sizin şirkette yapmak isterim.freehand ve photoshop programlarına hakimim.olumlu veya olumsuz cevap verirseniz sevinirim.

duru3479

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İSTEDİĞİNİZ PROGRAMLARDA KURS EĞİTİMİ ALDIM AMA İŞ DENEYİMİM YOK Bağcılar'da ikamet ediyorum..iletişim adresim semamfb@hotmail.com

sstl

🌱Yeni Üye🌱
Mrb ben Beyza. Gaziosmanpaşada oturuyorm. photoshop,corel bilgim var lise ve üni. grafik üzerine okudum iş deneyimi için bu işe ihtiyacım var. ilan halen gecerli ise irtibata geçebilirz. ilgilenirsenz sevinirim. sstl_@hotmail.com

duru3479

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kendimi geliştirmek adına ilanınızla ilgileniyorum..semamfb@hotmail.com..Sema YILDIRIM

çiçekböcek

🌱Yeni Üye🌱
neden telefon no veya adresiniz yok anlamadım.cvler nereye gönderilecek acaba?????

basakf

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Grafik tasarım kursuna gitmekteyim. ayrıca okul da son senem. bir adres verirseniz cv mi atmak isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...