Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar bende lise eğitimim olmak üzere 5 yıl Grafik bölümünü okudum.Corel ve photoshoph biliyorum.Ayrıca hafta sonu ise Grafik kursuna gitmekteyim.Dönüş yaparsanız sevinirim.İyi Çalışmalar Saygılarımla (Sefaköy'de ikamet etmekteyim.Yol sorun değildir benim için)Bilginize
Bağcılar'da ikamet ediyorum kursu bitirdim ama iş deneyimi kazanmam lazım ..Photoshop,Corel Draw ,Freehand Programları gördüm ..semamfb@hotmail.com....0535 319 24 06...SEMA YILDIRIM
Bağcılarda oturuyorum kursu bitirdim ve bunun yeterli olmadığını bildiğim için kendimi geliştirecek bir yer arıyorum ..sizinle çalışmak isterim..semamfb@hotmail.com.. SEMA YILDIRIM
Merhaba Selma ben.Okmeydanında oturuyorum.Orta derece photoshop biliyorum.Corel bilmiyorum.Ama öğrenmeye açığım.Hem parttime işe hemde bu alanda kendimi geliştirmeye ihtiyacım var.ilgilenirseniz sevinirim. gncselma@gmail.com mail adresim buradan iletişim kurabiliriz.teşekkürler
Bağcılarda oturuyorum. Lisede ve üniversitede olmak üzere 6 yıl eğitimini aldım ayrıca Uludağ Üni. mezunuyum. Photoshop'u iyi derecede biliyorum, corel draw'ı da orta dereceli olarak biliyorum. Kendimi geliştirmek için işinize talibim...
Ben Sema Yıldırım istediğiniz programlar üzerine kurs gördüm ama kendimi yetiştirmeye geliştirmeye ihtiyacım var ilgilenirseniz semamfb@hotmail.com adresinden baan ulaşabilirsiniz
Merhaba; ben esra bakırköy kız meslek lisesi 11.sınıf öğrencisiyim.Zeytinburnunda oturuyorum.12.sınıfta stajımı sizin şirkette yapmak isterim.freehand ve photoshop programlarına hakimim.olumlu veya olumsuz cevap verirseniz sevinirim.
Mrb ben Beyza. Gaziosmanpaşada oturuyorm. photoshop,corel bilgim var lise ve üni. grafik üzerine okudum iş deneyimi için bu işe ihtiyacım var. ilan halen gecerli ise irtibata geçebilirz. ilgilenirsenz sevinirim. sstl_@hotmail.com