manipulasyon çalışmalarında bazı minik ama çok minik ayrıntılara dikkat etmemHoş bir manipulasyon çalışması... Ancak ufak hatalar var. en soldaki binanın üzerinde ve büyük binanın önündeki bayrakların olması gereken yerde aşırı deformasyon yapmışsın göze batıyorlar..
manipulasyon çalışmalarında bazı minik ama çok minik ayrıntılara dikkat etmem
önemli olan benim için köklü değişiklik ve profesyonelliktir...
Yorumun için teşekkürler
creedwar ben zaten profesyonelliğimi kazanmışım, şu anda köklü şirketlere tasarım ve uygulama yapıyorum bu forum sitesine gönderdiğim çalışmalar sadece zevk amaçlı yaptığım işler...Köklü değişiklik ve profesyonellik kazanmak istiyorsan en azından aynı kulvarda yeraldığın kişileri bir şekilde kulağına küpe yapmalısın ki bu en basitinden profesyonnelik için adım olsun..Ayrıca tonlama bu işte hatalı..Hue, level yaptıktan sonra başka bir makinada tekrar gözden geçir..(seninkisi hatalı deme)..
Kolay gelsin..
creedwar ben zaten profesyonelliğimi kazanmışım, şu anda köklü şirketlere tasarım ve uygulama yapıyorum bu forum sitesine gönderdiğim çalışmalar sadece zevk amaçlı yaptığım işler...
Şirketlere yaptığım çalışmalara müdürler ve şeler tas-rafından onaylanıyor onun için çalışmalarımda hiç kimsenin tavsiye ve telkinlerini kabul etmiyorum...
Teşekkürler.
creedwar ben zaten profesyonelliğimi kazanmışım, şu anda köklü şirketlere tasarım ve uygulama yapıyorum bu forum sitesine gönderdiğim çalışmalar sadece zevk amaçlı yaptığım işler...
Şirketlere yaptığım çalışmalara müdürler ve şeler tas-rafından onaylanıyor onun için çalışmalarımda hiç kimsenin tavsiye ve telkinlerini kabul etmiyorum...
Teşekkürler.
Teşekkürlerimi sunarımTasarımlarınızın birileri tarafından onaylanıyor olması sizi ne kadar profesyonel yapar tartışılır ama çok geniş bir platformda duruyorsanız, umarım tavsiye ve telkin amaçlı yazıları mazur görürsünüz..
Zevk amaçlı yapılmış işlerinizde, zevkinizi geliştirmek için basılı ve yayınlanmış görselleri takip edin..
Esenlikler dilerim.
Her kimsin bilmiyorum güzel kardeşim ama beni çok güldürdün, Allahta seni güldürsün) "profesyonelliğimi kazanmışım" baksen
Demek köklü şirketlere tasarım yapıyorsun, seni bi tanıyabilir miyiz? Çıkartamadıkdaaa
Şaka bir tarafada yaptığın çalışmaya bakıyorum berbat ötesi birşey. Hatta çalışma yabancı bir sitede tutorial gördüm diyen bir arkadaşda çıktı, görürse link verir herhalde. Profesyonel olmak istiyorsan böyle su şehri yaratayım yok efendim uzay mekiğiimi yaratayım yok efendim turkcellin tavuğunu yaratayım vs vs. Bunları yap o zaman profesyonel olursun. Video ders hazırlayacam yakın zamanda, ilk fırsat bulduğum anda. Oradan bakıp izlersin biraz.
ebdesign, bir kaç örnek görmek isteriz![]()
RapidShare: Easy Filehostingebdesign, bir kaç örnek görmek isteriz![]()
hımm gerçektenmiebdesign; https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84 Flood yapıyorsunuz
hımm gerçektenmi
önce bana yazan arkadaşlara kuralları okutturun
asabi olan insanlara nasıl yazılması hakkında bilgi verin arkadaşlara
ama böyle gidese sayın irm.art
ben bu forumdan ayrılcam
çünkü söylenilenler ya yanlış anlaşılıyor ya da bana milletin garezi var