Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Suitcase yi Açamıyorum YARDIM Lütfen!!!

exx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar Suitcase Fusion font programını kullanıyorum. Fakat 2 gündür bir sorun var Programı açamıyorum.
İnternetten indirip yeniden yükledim fakat yine aynı sorunu veriyor. Açamıyorum. :( Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Aşağıda ki gibi bir hata veriyor.
"suitcase fusion 6 could not open the font vault at the location /user/ess/library/extensis/suitcase fusion/suitcase fusion.fontvault"

Lütfen yardımcı olurmusunuz. Çok ACİL!!!
Mac OS X ( 10.6.8 ) kullanıyorum.
Yardımcı olursanız çok memnun olurum.Şimdiden çok teşekkür ederim.

Benzer konular

Kemal AKSEKİOĞLU

♾️Grafik Gurusu♾️
üç gün içindeki yaptığınız çalışmaları bir yere kaydedip üç gün öncesine sistem geri yükleme yaparsanız sıkıntınız gider. ben pc kullanıyorum benzer derseniz video da yapabilirim bir ikincisi NexusFont 'u yükleyebilirsiniz daha kullanışlıdır

Son düzenleme:

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆
Merhabalar Suitcase Fusion font programını kullanıyorum. Fakat 2 gündür bir sorun var Programı açamıyorum.
İnternetten indirip yeniden yükledim fakat yine aynı sorunu veriyor. Açamıyorum. :( Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Aşağıda ki gibi bir hata veriyor.
"suitcase fusion 6 could not open the font vault at the location /user/ess/library/extensis/suitcase fusion/suitcase fusion.fontvault"

Lütfen yardımcı olurmusunuz. Çok ACİL!!!
Mac OS X ( 10.6.8 ) kullanıyorum.
Yardımcı olursanız çok memnun olurum.Şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhaba,
Veri tabanı açılmıyor, /user/ess/library/extensis/suitcase fusion/suitcase fusion.fontvault" adresteki "suitcase fusion.fontvault" bu dosyayı başka bir konuma taşıyın, program otomatik olarak yeni veri tabanı oluşturacaktır.
Daha sonra isterseniz, o taşıdığınız eski veri tabanını seçebilirsiniz.

Kolay gelsin

exx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba,
Veri tabanı açılmıyor, /user/ess/library/extensis/suitcase fusion/suitcase fusion.fontvault" adresteki "suitcase fusion.fontvault" bu dosyayı başka bir konuma taşıyın, program otomatik olarak yeni veri tabanı oluşturacaktır.
Daha sonra isterseniz, o taşıdığınız eski veri tabanını seçebilirsiniz.

Kolay gelsin

Ya çok teşekkür ederim. Sorunu hallettim sayenizde tekrardan teşekkürler.

ferox

🏆Pro Tasarımcı🏆
Rica ederim, yardımcı olabildiğime sevindim.
İyi çalışmalar