Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar hastane için logo çiziyorum teslime 1 hafta kaldı sizce örnektekiler nasıl.yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.şimdiden çok tşk ler....
GuzeL çalışmalar... Logo 1. ve 3. daha kullanışlı... 3.logo bölgenın yansıttıgı ozellıklerden yola cıkıldıgı ıcın daha cok uygun olabılır.. 1ve3 dışındakılere pek ısınamadım acıkcası.. Elıne saglık.
Açıkçası ben hiçbirine ısınamadım,çünkü logoların hepsinde parlama efektiş felan kullanılmış azda olsa.Bunlar bana göre yanlış şeyler.Örneğin bu logonun hastane personeli için beyaz öznlük üzerine yapıldığını düşünün,sorun çıkabilir.O yuzden bunlardan kaçınırım yerinde olsam,3ün üzerinde birazdaha çlaışırsan fena olmaz heralde? Emeğine sağlık.
GuzeL çalışmalar... Logo 1. ve 3. daha kullanışlı... 3.logo bölgenın yansıttıgı ozellıklerden yola cıkıldıgı ıcın daha cok uygun olabılır.. 1ve3 dışındakılere pek ısınamadım acıkcası.. Elıne saglık.
Aynen katılıyorum 1. 3. haric Digerleri Hastane icin uygun deil 2.logoda olabilirmis ama oda cok sade kacar sanırım ellerine saglak 1. yada 3. iyi olur diyorum