Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tablet MacOx uyum sorunu

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Arkataşlar geçenlerde bir tablet aldım. Modeli:

UC-LOGIC LAPAZZ TW850 WIDE A5 GRAFIK TABLET
27689_kucuk.jpg

Tableti ne yaptıysam mac te çalıştıramadım. Bu konuda bir bilginiz varsa paylaşmanız çok işime yarar.

Elimdeki mac özellikleri:

Mac OS X Versiyon 10.4.11
2.16 GHz İntel Core 2 Duo
3 GB 667 MHz DDR2 SD Ram

Yardımcı olursanız sevinirim.

crazyglad

👑Efsanevi Grafiker👑
Yeni modeli mac 'e uyumlu değildir belki olabilirmi.......

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
yok üstünde mac ox uyumu olduğu yazıyor. logosu bile var. hatta cdsinde kurulumuda var ama bir türlü çalıştıramadım. Çalıştırabilsem işte boş kaldığımda da karalıyacam ama olmuyor işte

FiRARDA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ss.ss
mace uyumlu ama hangi sürümüne biliyormusun sürümünü güncellemeyi denedinmi mac versiyonunun

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
ya cd sinde mac ox için bir sürüm var o sürümü söylüyor ve o sürüm üstü için bunu kurun diyor. benimkide o sürümün üstü. ama yinede yemiyor. bi türlü çözemedim. forumuna baktım yine yok.

FiRARDA

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.ss.ss
mac den fazla anlamam o yuzden bişi diyemiyeceim

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Ya işin aslı mac te çalıştırmam çok elzem değil. sonuçta evde pc kullanıyorum ben. ama iş yerinde de karalardım aradan diye kurmaya çalıştım ama olmadı melet. Zati iş yerinde de 30 günüm kaldı. ondan sonra kapı dışarı:D

yihihi

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım ben de bilkom'dan aldım bir tablet. Bilkom aldığım ürün bu. benim alet kusursuz bir uyumla çalışıyor. belki sen de bilkom yetkili servisi falan arasan sana yardımcı olacaklardır. bana yardım ettilerde o bakımdan.

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
arkadaşım ben de bilkom'dan aldım bir tablet. Bilkom aldığım ürün bu. benim alet kusursuz bir uyumla çalışıyor. belki sen de bilkom yetkili servisi falan arasan sana yardımcı olacaklardır. bana yardım ettilerde o bakımdan.

İyi diyorsun hoş diyorsunda senin tablet gibi benimkide wacom olsa uyum sorun yaşamazdım:) wacom tabletlerin mac lerle bir sorunu yok zati. Benim tablet Uc-Logic ve mac uyum problemi yaşıyorum. Ama çözümede pek gerek kalmadı çünkü mac bilgisayarlar iş yerinde ve benim işten çıkmama sadece 25 gün kaldı:)