Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Taksi duragi icin logo calismasi

tango-mm

🌟Usta Tasarımcı🌟
nostaljivj7.png

Hayali bir firma icin deneme calismam yorum ve önerileriniz benim icin cok degerlidir

grapphist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öncelikle çalışmana saygı duyuyorum fakat bana biraz basit gibi geldi daha hoş ve estetik olabilir diye düşünüyorum biraz daha çalış üzerinde eminim daha hoşşeyler çıkacaktır kolay gelsin.

09876

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
oktaybala.com
Ben senin yerinde olsam ne yapardım.

Süper bir malzeme var elinde. Su ucreti gösteren alet. Ben hatırlıyorum. Karaköy'de sırayla dururdu dolmuşlar, o zaman aracın sağ dışındaydı bu alet. Bu aleti ver sadece. Camın kenarlarına dama border at. sadece o kadar. Saat markalarını bilirsin, hemen 12 nin altındadır. Sen de o misal içine hafif dolgun bir karakterle yaz NOSTALJI TAKSİ diye.

sonra detayları arkasına bassınlar, buzdolabına, aracın sağ kapısına, durağın camına kocaman bassınlar.

Bakalım başka arkadaşlar ne fikir verecek...

tango-mm

🌟Usta Tasarımcı🌟
Öneriler ve elestiriler icin tesekkürler, isteyen olursa bu taksimetreyi vektörel cizim olarak sunabilirim

maxmud

🌱Yeni Üye🌱
emeğine sağlık.
bence kendine başka bir meslek bul.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
ahahah adam öldü mü kaldı mı acep :)
sanat yönetmeni arkadaşım çok mu aradın bu konuyu :D
nasıl buldun 3 yıllık çalışmayı meraklar içerisindeyim ?

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
ahahah adam öldü mü kaldı mı acep :)
sanat yönetmeni arkadaşım çok mu aradın bu konuyu :D
nasıl buldun 3 yıllık çalışmayı meraklar içerisindeyim ?

Belki de arkadaş üç yılda bayağı yol aldı sanat yönetmeni bile olmuş olabilir, ya da taksi durağı sahibi de olmuş olabilir. :D

denizcem

🏆Pro Tasarımcı🏆

Özlem BAYIR

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ölenin arkasından konuşulmaz :D

Şimdi ne yapıyor acaba merak ettim :D Bazen devlet adamlarını da oturup düşünürüm şuan ne yapıyor diye..Ya da mesela Süleyman Demirel nasıl pijamalarını giyip yatıyor gibilerinden :D.. ne alaka ya neyse :D

İstanbul kelimesindeki "i" harfinin noktası yok..geç oldu evet ama hata buldum :D:D

denizcem

🏆Pro Tasarımcı🏆
Şimdi ne yapıyor acaba merak ettim :D Bazen devlet adamlarını da oturup düşünürüm şuan ne yapıyor diye..Ya da mesela Süleyman Demirel nasıl pijamalarını giyip yatıyor gibilerinden :D.. ne alaka ya neyse :D

İstanbul kelimesindeki "i" harfinin noktası yok..geç oldu evet ama hata buldum :D:D

Süleyman Demirel forumda olsaydı sana şöyle diyebilirdi. Sesli olarak hayal et lütfen :D

"Özlem hanım;
mesele pijama değil, mesele onu giymek de değil, çünkü mesele pijamayla yatmak değil"

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

Tebrikler bizden çöl tatili kazandınız. :D:D