Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Takvim Çalışmam

superprinter

🌱Yeni Üye🌱
Bunlarda benim takvim çalışmalarım yorumlarınızı merak ediyorum
takvimbc5.jpg

takvim1lu1.jpg

Benzer konular

ercü

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Atatürk resimleri sanki biraz abes durmuş gibi

scala

🌱Yeni Üye🌱
1. güzel olmuş.daha farklı bişeyler deniyebilirsin. emin ol daha iyisini yapabilirsin...

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence Güzel ÇAlışma Ellerine SAğlık

orkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
2. çalışmayı göremedim ama ilk çalışmada daha farklı bi atatürk resmi kullansaydın.Yüzü bize dönük bi foto daha etkileyici olurdu sanırım.Bir de ata'nın sağ ve solundaki boşlular göze batıyor...

htc82

🏅Acemi Tasarımcı🏅
atatürk resmini bencede değiştirmelisin

superprinter

🌱Yeni Üye🌱
Atatürk resmini bende pek tutmadım ama müşteri bu konuda çok ısrarcı elimi kolumu bağladı

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
eger birinci çalışmanda illa o resmi istiyorsa sende anıt kabir vetopluluk resmini biraz yukarı al, atatürktü de sağ taraftan bloklayarak biraz büyüt...
sanki türk milleti pesinden gidiyor atamızda onlara bakarak yol gösteriyor izlenimini verebilirsin.

ikinci bi önerim,

fonda kullandığını renk çeşini koyu kırmızıdan açık kırmızıya doğru verirsen bence daha tatlı olur

koyu kırmızı için C 5 - M 100 - Y 100 - K 25
açık kırmızı için ise C 0 - M 100 - Y 95 - K 2

bi desene çok güzel duruyor

y.y.aslan

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.pasatabela.com
kardeş ortada takvim yok.atatürk resminin altına hazır bulup koymuşsun. kendini zorla biraz daha fazla emek ver takvime

mgrafik

🌟Usta Tasarımcı🌟
Atatürk resimlerini fonda flu kullan bence. birde daha farklı bişeyler dene çok yüzeysel çalışmışsın yaptığın tasarımı hafife alma daha farklı ve değişik birşeyler yapabilecek kapasiten var bence...başarılar

makifdesign

🌱Yeni Üye🌱
çok basit... biraz yaratıcı ol sadece ps nin sana verdikleri ile yetinme. ><makifdesign><

maxakaya

🌱Yeni Üye🌱
ne anlatmak istediğini anlamadım
10 kasım mı - 23 nisan mı - 29 ekim mi
konular karışmış
renkler de öle
biraz zorla kendini

fatihtemel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.fatihtemel.com
acaba bu genel bayraklı olan görseli bizimle paylaşırmısın? Sonuç olarak sözkonusu olan milletimiz olduğu için bu tür çalışmalarda bize de görev düşüyor bu şekilde bir tasarım yapmak isterim. Ellerinde bayraklar olan görseli paylşırsan çok sevinirim teşekkürler..

formatus

🌱Yeni Üye🌱
Atatürk neden yüzünü başka yöne çevirmiş küsmüşmü yoksa bize.bence o resim bu konuya hiç uygun değilmüşteriyi ikna etmelisin.şöyle düşün neden daha güzel Atatürk takvimleri varken onu insanlar duvarlarına assınki.müşteri sizi yönlendirmemeli bence.Anıtkabirin sağındaki solundaki ve üstündeki insanlara gerek yok ve sen çok daha güzel bir şey yapacaksın gibi geliyor bana arkadaşım.Emek vermişsin eline sağlık kolay gelsin , iyi çalışmalar...

antiakos

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaş emeğine sağlık ama söylemeden geçemeyeceğim. ilk çalışmanda atatürk konuyada dünyayada duyarsız kalmış kel alaka bir duruş var kompozisyonda sırıtıyor daha heybetli bir resimle bu olayı mükemmelleştirebilirsin. 2. resimde de bu resimleri nerden buldun bilemiyorum ama bi hayalet resmi koysan daha anlamlı olur gibiydi.kompozisyonun mükemmel ama atanı resimlerinde seçim yanlış.

asilhan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
atatürk portresinin çok fazla dikkat çekmesi uyarıcı renklerin çok koyu tonda kullanılmasından kaynaklanıyor gibi renklerin biraz daha açık tona kaydırılması resmin sadeliğini ön plana çıkartacaktır