Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

takvim çalışması

ayyyperisi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
takvm3fd6.jpg

takvim çalışmasında ilk deneyimim sizce nasıl olmuş
yorumlarınızı bekliyorum

Benzer konular

evrenk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
takvime benzer bir çalışma göremiyorum...

frp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sana bir tavsiye..lütfen yanlış anlama cunku bende cogu deneyımsız oldugum işte aynı seyi yapıyorum (grafikerler.net saolsun :) )

lütfen fazla tecruben ve bilgin olmadıgı işlerde sitede biraz dolaş..öylesine sadece baksanda olur..en azında kafanda birşeyler oluşur..inan cok faydasını görüceksin..teknik ve temel bilgiden cok göz aşinalığı olur..

umarım yanlış anlamazsın..

kolay gelsin.

ayyyperisi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkürler ben deneyimsiz olduğum için böyle oldu bu yüzden sizin dediğiiz gibi o yapıcağım şey kafamda tasarladıktan sonra yapmam gerekeir çok saolun

orkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşların da söylediği üzere bu bir takvim çalışması olamaz.Ancak bir bilboard çalışması olarak kabul edecek olursak bazı hatalar var.Sol üstteki erkek mankenin bacağı jilet gibi kesilmiş,bu bir...ikincisi ortadaki esmer güzelinin saçları arasından beyaz fon görünmekte...üçüncüsü sol üstteki erkek mankenin yanında belden aşağısı olmayan başsız bir cansız manken var.O kadar canlı manken arasında onun yeri yok diye düşünüyorum...Dördüncü olarak alt sırada bulunan çanta ayakkabı vs. eşyalar göze çarpmıyor,çarpsa bile orada hoş durmuyor.Biraz gölge, kontür yada bunlar gibi nesneleri ön plana çıkmasını sağlayacak efektler uygulamanı tavsiye ederim.Arka resimle birbirlerine karışıyor.Diğer bi hata olarak da alt sağda bulunan kesik bacaklar...Biraz tuhaf durmuş.Daha iyilerini yapacağına eminim.İyi çalışmalar..

grafifun

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sağdaki pembeli kahatunun 4 ayağı mı var bana mı öle geliyor

Bekkaya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Takvimin tamamını görseydik daha iyi karar verirdik