Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Takvim tasarımı hakkında...

BerkYurdum

🌱Yeni Üye🌱
Bu konuyu nereye yazıcağımı tam olarak bilmediğim için tasarımların paylaşıldığı bu bölümü seçtim.Eğer hata yaptıysam,hatamı maruz görün.Kendime özel bir takvim tasarımı yapmak istiyorum resimlerimden vs. oluşucak.Bunun için en kolay takvim vb. tasarımlarımı yapabilceğim bir proğram kullanmak istiyorum.çünkü bu tasarım konularında daha çok yeniyim.Kullanabileceğim bir proğram önerebilir misiniz ? Teşekkür ederim.​

Benzer konular

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
İki program birden kullanabilirsiniz.... Photoshop (resimler üzerine renk ayarları yapmak için) Corel Draw (takvim mizanpaj). Neden Corel Draw? çünkü dediğiniz gibi ben bu işi ilk defa yapıcağım diye.. bunun için takvim mizanpaji için Corel öneriyorum ben... Corel Draw çok iyi bir program... İçinde Takvim (rakamlar / ay / gün/ yıl) ayaralrı rahatça yapabilirsiniz ... Tek yapabiliceğiniz Corel içersinde Turkçe dil ile takvim oluşturması...

BerkYurdum

🌱Yeni Üye🌱
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.iyi akşamlar

Phaeton

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sanırım Takvim sablonu olusturmak icin bir cok insan internetten ay-yıl sablonları arastırıyor.Yeni baslayan arkadaslar icin ben cok basit bir sekilde Corel Drawda takvim Sablonu olusturmanızı tarif edicem.Ayrıca bunu .PSD kayıt edip bacround olmadanda kullanabilirsiniz

Corel Draw (daha önce iyi kötü bir kullanıcı oldugunuzu varsayım alarak tarif ediyorum) Arac Cubuklarından Tools-Visual Basic-Play diyorsunuz Ekranınıza gelen pencerede size
Macro Name Diye bir kutucuk acılacaktır.Alttaki menude Macros in VBAproject yazacaktır.Ordaki Secenegi CalenderWizard (Calendarwizard.gms) olarak değiştirin ve Run Butonuna Tıklayın.
Daha sonra ekranınıza zaten malum sablon gelicektir birazda kurcalayarak istediginiz takvim seklini olusturabilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmisimdir.

nilly

🌱Yeni Üye🌱
vavv bu süper oldu çoteşekkürler..