Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tamara Logo Tasarımı

metro_ibo

🌱Yeni Üye🌱
Ben bu siteye yeni üye oldum ve bir logo çalıştım sizce nasıl olmuş

18516970ic4.jpg

Benzer konular

sedhat

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
logonun ismini gördüm ama hangi sektörle uğraşıyo o belli değil bence onu belirtirsen belki daha sağlıklı yorumlar alırsın bence

ozge.erman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence o kalpler olmamış arkadaşım "o" harfi olduğu belli değil :( Artı olarak siyah zemin üzerine bayaz yazı tamam belki ama hem ekstradan turuncu hemde kırmızı olmamış bence :(

duygucetin

🌱Yeni Üye🌱
hangi sektöre ait oldugunu belirtirsen yorumda bize yardımcı olursun

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
font secimindeki sesi duydunmu ``cuk`` yani tam oturmus ancak arkadasin dedigi gibi kalpler tam olmamis gibi.eline saglik

mery

🌱Yeni Üye🌱
ne üzerine çalışan bir firma olduğunu belirtirsen bence daha ii olur

metro_ibo

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle tüm yorumlarınız ve önerileriniz için teşekkürler

Bu firma giyim tekstil üzerine bir marka

selmador_dali

🌱Yeni Üye🌱
bende çoğu kişiyle aynı fikirdeyim tam bi kimlik belirteci yok yani bu eksik giderilmeli önce we eğer iki sıcağı kullanıyorsan yanına bir soğuk renk kullanılmalısın gibi sanki ozaman göz logoyu gezmeye yada tanımaya başlayacak:) yada turuncuyu kaldırıp tek sıcakla da bitirebilirsin... şey şunuda söylemeden geçemiycem alttaki klapler iç giyim gibi ama üstteki turunculu kısım daha çok toprakla seramikle ilgili gibi hissettirdi bana.

splendors

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.gorkemsezer.com
bence yazı karekterini değiştirmelisin çünkü bu yazı karekterini damat - tween markası kullanıyor.

leventerdogan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.leventerdogan.net
bence sektör belli işte "fashion" tekstilde moda demek değilmi?

ama "fashion" da kalp ve "n" nden uzak kalmış.

Slogan çok hoş "Modanın Kalbi" ama okadar çok kalbe ve renk karmaşasına gerek varmı onu bilemem.

logodaki "t" etrafındaki renk böülümlemeside tam 4/1 olmamış biraz dengesiz kalmış sanki.
ama son yılların en başarılı rengi olan turuncu daha belirgin bi yerde olmalı kanımca.

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
ne diyim abşarılarr

tamara yazısı arkadaşlarında belirttiği gibi damat adlı giyim firmasının yazı stili bencede onu andırıyor yaniyazıya bakınca damat aklıma geliyor onun dışındaki yaklaşım hoş , sade olduğu için bu hoşluk ayrıca kalp ve yazıyıda güzel kullanmışsınız..ne diyim abşarılarr:peace1:

Tayf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sektör belli işte "fashion" tekstilde moda demek değil mi?

kesinlikle katılıyorum buna...

bence ikinci kalbe ve üstteki turunculu t harfine hiç gerek olduğunu da sanmıyorum fazlalık... ... yani sadece of ta kalp olabilir illaki olacaksa...

damat - tween gibi markaların bu fontu kullanması da önemli değil bence sonuç olarak direkt olarak bir isim benzerliği yok

veee tamara daki ''r'' harfi tipografik anlamda göze sağa doğru yamulmuş gibi bir hiss veriyor ya da saatin geç olması beni şaşırtıyor :D

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
ayrıca ben tam farkedemişim yorumları okuyunca tekrar baktım turuncu bencede kırmızı kullandıgın bir yerde olmamıs ayrıca ortadaki t harfi tek basına biraz sırıtıyor bence onu kullanma yada tamara yazı stilini değiştirdiğinde t harfinide yeniden deneyebilirsin ama şu halinde orda ki kompozisyonu bozuyor gibi...emeğine saygılar...yinede bence sade ve güzel...siyah her zaman zariftir..