Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba kardes. site logosunun kulüp logosundan özgün olması daha hoş olur kanımca. mesela vektörel bir fındık logosuyla yapacağın bir logo (şimdiden soyluyorum) bundan daha iyi olur. kolay gelsın.
merhaba kardes. site logosunun kulüp logosundan özgün olması daha hoş olur kanımca. mesela vektörel bir fındık logosuyla yapacağın bir logo (şimdiden soyluyorum) bundan daha iyi olur. kolay gelsın.
FouYeal arkadaşım orduspor.net olduğundan klubün logosunu kullanmak tam oturmuş fındık yada benzeri orduyu benimseten öğeler koyulursa bu sefer ordu şehriyle alakalı olduğu anlaşılır ve yanlış bir kullanım olur...
yasindemirkale / bir trabzonsporlu olarak çok beğendim ilk yaptığınız herşeyiyle tam oturmuş tebrikler yanlız alttaki hareket fazla onu kaldırdığınızda dahada iyi olucak..
renkli görmek isterdim açıkçası. Taraftar sitesinin altında ki şekle anlam veremedim. Bir bağlantı sözkonusu değil. Logoda boyut problemide mevcut. emeğinize sağlık