Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tarihe ilgi duyan freelance çalışacak ekip arkadaşo arıyoruz. - Türkiye Geneli

TvM

🌱Yeni Üye🌱
İlanın geçerliliği bitmiştir.

Tarihe ilgi duyan freelance çalışacak ekip arkadaşo arıyoruz.

Aranan Şehir: Türkiye Geneli

Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)

İşle ilgili açıklama: Merhabalar,

Biz bir grup Tarihçi akademisyeniz ve "tarih" konseptli pek çok çalışmamız oluyor.

Bu bağlamda TARİH ve tarih çalışmalarına ilgisi olan freelance çalışan grafiker bir arkadaşımızın tasarımlarıyla çalışmalarımızı reklendireceğimiz gibi fikirleri ve bakış açısı ile de ekibimize yeni bir ruh katağını düşünüyoruz.

Öncelikle şu günlerde ekip arkadaşlarımızın profesyonel düzende tasarlanmış belki "sıradışı" diyebileceğimiz bir kartvizite ihtiyacı var.

Buradan başlayabilir ve devam eden sureçte A3 boyunlu poster, sergi açılışlarında kullanılmak üzere afiş vs tasarımlarla, internet sitemize koymak üzere yeni eklentilerle devam edebiliriz.

Daha ayrıntılı bilgi için özelden yazınız.
İyi çalışmalar

E-posta: ****

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

ÖNEMLİ!

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

rocklord0816

🌱Yeni Üye🌱
Detaylı görüşmek için ****adresine mail atar msınız? Size mail attım ancak dönüş yapmadınız!

Moderatör tarafında düzenlendi:

TvM

🌱Yeni Üye🌱
İlanın geçerliliği bitmiştir

Rica etsem mesajı kapatıp iletişim bilgilerini silebilir misiniz ? Çok fazla kişi yazdı ve yazmaya devam ediyor. Zamanım kısıtlı olduğundan cevap veremiyorum.