Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Tasarıma yeni başladım.İlk tasarımım hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var.

dizayn23

🌱Yeni Üye🌱
ilk denemem.Eleştirilerinizi bekliyorum.resim ekleyemedim yardımcı olacak var mı

webtsarim.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

21li

🌱Yeni Üye🌱
eğer gerçekten ilk denemense ilk denemeye göre çok iyi olmuş yalnız ilk başlayanlarda görmüş olduğum bir hatayı sende yapmışsın dostum çok fazla gölge kullanıyorsunuz buna dikkat edin. başarılar diliyorum.

Heretix

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sanırım CSS lere ağırlık vermişsin o çok göze çarpıyor. Bence ilk denemen gayet güzel. Yanlız sana önerim menülerin daha güzel gözükmesi için css kullanacağına Photoshopdan 2 menü oluştururum ( Mesela Anasayfa yazısını birinde farklı renk diğerinde farklı renk gibi ) Sonra mouseover kodlarıyla düzenlerim daha güzel olur görünüm açısından ;)

dizayn23

🌱Yeni Üye🌱
çok teşekkürler düşünceleriniz beni cesaretlendirdi.
heretix "CSS lere ağırlık vermişsin o çok göze çarpıyor." derken css lere agğılık vermeyi olumlu mu yoksa olumsuz manada mı kullanmışsınız.

Heretix

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok teşekkürler düşünceleriniz beni cesaretlendirdi.
heretix "CSS lere ağırlık vermişsin o çok göze çarpıyor." derken css lere agğılık vermeyi olumlu mu yoksa olumsuz manada mı kullanmışsınız.

Hayır tam anlatamadım heralde :) CSS lerdeki ''tek renk'' özellikler daha çok göze çarpıyor gibi yani ps den bir bg oluşturup bunu CSS ile daha çok belli edebilirsiniz.

İlk deneme olarak gayet güzel olmuş dediğim gibi tablolardaki tek renk css ler yerine çeşitli görseller kullanarak css tablo oluşturmayı öneririm size :) İyi çalışmalar..