Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

tasarımcı grafiker

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

simurquf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
16 yıllık deneyimli ajansımıza Avrupa yakasında ikamet eden,en az 3 yıl tecrübeli
sunumu düzgün,freehand ve photoshop bilen, matbaa bilgisine sahip; katalog,broşür,afiş,kartvizit tasarımı yapıp baskıya verebilecek, Merter - Zeytinburnu- Bahçelievler - Ataköy ve civarında oturan bayan grafiker aranıyor.

Ssk+yemek vardır.

özgeçmişinizi e-posta adresimize yollayabilirsiniz ya da mesaj atıp ulaşabilirsiniz.

Ilginiz için teşekkür ederiz.

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma:

• Genel forum kuralları, İş arayan ve İşveren bölümleri içersindeki konularda da geçerlidir.
  • Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. İlanla alakasız mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.
  • Sitemizin kurallarınca ilanlarınıza kesinlikle, msn adresi, e-mail adresi, internet adresi, adres ve telefon bırakmayınız.
  • Sizlere P.M. (Özel Mesaj) yolu ile ulaşılacaktır.
  • Daha önce açılmışbir ilanınız varsa ikinci bir ilan açmayınız.

Grafiker arkadaşlar ya da işverenler:

Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz.

İş arayanlar için örnek:

— Yaşadığınız şehir:
— Kullandığınız programları ve seviyeleri:
— İş deneyimi ve içeriği:
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
—Kendiniz hakkında açıklama:

İşverenler için örnek:

— Firma ismi:
— Çalışma şartları:
— Aranılan kişinin özellikleri:
— İşin mahiyeti:

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

grafikerler.net yönetimi

yalciner80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Neden Bay Bayan Ayrımı Yapılıyor Bir Türlü Anlam Veremiyorum!!!

Maalesef ayrımcılık burada da karşımıza çıkıyor. Bay yada Bayan neden ayrım yapılıyor. Tamam Şirket Politikası olabilir anlıyorum ama maalesef birçok sektörde bu ayrım yapılıyor. Ama alın size başka bir siteden bir ilan daha sizce bu ilandan insan ne gibi bir fikir çıkartılabilir.

İlan Başlık: Grafiker
Pozisyon: Grafiker
Firma Adı ....... Grafik
Çalışma Şekli Tam Zamanlı (Full Time)
Cinsiyet Bayan
Yaş Aralığı 18 - 30 Yaş
İlan Metni

Beylikdüzünde bulunan ajansımızda çalışacak deneyimli bayan grafiker alınacaktır. cv lere resim eklemeyi unutmayın
| Bölüm : Diğer | İlan No : 301445
İlan Tarihi : 16-03-2009

Sizce de garip değil mi? Yani aranan grafiker bayanın resmine göre mi değerlendiriliyor. İşe alınıp alınmayacağı? Bence Saçmalık Cv'deki tecrübelere göre firma uygun görürse sözlü mülakata çağırabilir. İnsanların kafalarındaki anlayış değişmeli....

timbaba

🌱Yeni Üye🌱
hocam bunlar özel zevkleri için eleman arıyorlar bence

madarin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.medyamutfak.com
bayan eleman tamam eyvallah bayanlara daha az mırın kırın ederler müşteri olsun matbaa olsun ama resim dedinmi biraz iş abartılmış oluyor gerçekten :)

mum_alevi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yazacak çok şey varda. Neresinden başlamalı...

graficator

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bülent ersoyu anlıyorum şimdi arkadaşlar.

ETUDIANT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar biraz abartmıyormusunuz. Bayanlar hem daha titiz oluyor daha disiplinli oluyor, hemde daha az maaşa çalışıyor gibi bir şey gelmiyormu aklınıza. Bankalarda çalışanların %80 kadın. Neden acaba ? tabiki imaj sorunu da var ancak ben bir çok yer biliyorum bayan grafikerle çalışmak istemiyorlar, nedeni ağır kaldıramıyor diye.

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar biraz abartmıyormusunuz. Bayanlar hem daha titiz oluyor daha disiplinli oluyor, hemde daha az maaşa çalışıyor gibi bir şey gelmiyormu aklınıza. Bankalarda çalışanların %80 kadın. Neden acaba ? tabiki imaj sorunu da var ancak ben bir çok yer biliyorum bayan grafikerle çalışmak istemiyorlar, nedeni ağır kaldıramıyor diye.
Genelleme yapmak tabi ki zaman zaman sorun yaratabilir. Burda her erkeğin sorumsuz ve disiplinsiz olduğunu söyleyemyiz ama kadınların disiplin ve düzen konusunda çok daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Haklısın katılıyorum yazdıklarına.

Gel gör ki, "bayanların az maaşla çalışması" hiç oturmamış. Emek neyse karşılığı odur, cinsiyet ücreti ve hak edileni değiştiremez.

ETUDIANT

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu ücretlendirme işyerine çalıştığı sektöre göre değişir insanlar hala eşit işe eşit ücret isteriz diye sokağa çıkabiliyorlar. İstatistiklere bakmanızı öneririm.

levolilevoli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.levoli3d.com
arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama bende 5 senedir bu sektördeyim hiç bir bayanın erkekden daha çok çalıştığını, daha iyi işler çıkardığını veya daha hızlı olduğunu görmedim ozaman benim aklımada sadece özel zevkler geliyor hemde resimleiyle falan

çok ayıp,hemde çok...

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
lütfen bu şekilde konuşup bayan çalışanları zan altında bırakmayın. işimiz grafikerlik! bunu yapar bunu biliriz. ancak yine de bayan aranıyor lafına ben de kızarım "neden?" derim. mesleği grafikerse erkek de yapıyor pekala! ağır kaldıramıyor meselesi çok fena yalnız bu bir gerçeği ortaya çıkarıyor kimse gerçek bir eleman aramıyor. her işi yapsın yeter... işverenimiz bu konuda açıklama yaparsa memnun olacağım.

nihavend77

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

alakası yok arkadaşım tamamen cinsel istismar. şimdi kendinden pay biç, iki banka var biri silme erkek diğeri silme bayan, sen hangisine gidersin
reklam kokan hareketler bunlar ama nası reklam?
bende bunun acısını yaşadım çalıştığım ajansta 2 grafikerdik diğer arkdaş bayandı, işi benim sırtlamış olmama rağmen gün geldi yolu verdiler. :) artık 2 grafiker istihdam edemiyormuş şirket kriz olayı yani.
bende web programlama- ofset tasarım- teknik servis bilgisi ( pc bakım vs ) olmasına rağmen diğer bayan arkdaş ise sadece ofset tasarım bilgisine sahipti sadece, ve onu da o seviyeye ben getirmiştim :)))))))

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
alakası yok arkadaşım tamamen cinsel istismar. şimdi kendinden pay biç, iki banka var biri silme erkek diğeri silme bayan, sen hangisine gidersin
reklam kokan hareketler bunlar ama nası reklam?
bende bunun acısını yaşadım çalıştığım ajansta 2 grafikerdik diğer arkdaş bayandı, işi benim sırtlamış olmama rağmen gün geldi yolu verdiler. :) artık 2 grafiker istihdam edemiyormuş şirket kriz olayı yani.
bende web programlama- ofset tasarım- teknik servis bilgisi ( pc bakım vs ) olmasına rağmen diğer bayan arkdaş ise sadece ofset tasarım bilgisine sahipti sadece, ve onu da o seviyeye ben getirmiştim :)))))))

demekkisuçlu sensin, kendin edip kendin bulmuşun...:party:

nihavend77

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yok canım arşivlik durum deil
arşivle grafiker olunuyosa dağıtalım sokakta arşivi
alsan grafiker ordusu :)
kaldı ki bi işe girerken hangi patron grafikerin arşivini sorar, ya da hangi donanıma sahip ona mı bakar

Son düzenleme:

ozkanozel16

🏆Pro Tasarımcı🏆
işe başlarken sormaz, genelde 1 hafta sonra var olan eski çalışmalarından ilham alabilirsin der...

birde şey arkadaşlar; bayan çalıştırmak mantıklıdır, evleneceğinde yada çocuk yaptığında, kendi isteğiyle tazminatsız işten çıkma ihtimali yüksektir. Sizi bilemem ama, bana mükemmel bir tercih sebebiymiş gibi geliyor...
başka fikri olan? yada aksi tezi belirtmek isteyen?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...