Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

The Prestige filminden Alfred Borden

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
merhaba arkadaşlar. photoshopta çizdiğim basit objeleri nesneleri saymazsak ilk ciddi illustrasyon çalışmam diyebilirim.
illustrasyonalfred100.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

davulator

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.myspace.com
parmak aralarındaki fluluk, avuç içindeki fazla koyuluk ve dişlerin arasındaki aşırı koyuluk dışında çok gzüle elinize sağlık

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Elbette ufak tefek hatalar var ama bu konuda kesinlikle yeteneklisin.

Emeğe saygılar....................................................

mavitayfa

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok çok başarılı tebrikler:)

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Görünce hayran kaldım; temanız da çok isabetli olmuş. Ufaklığın kulağına yeniden el atsanız mı acaba?

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
Ellerinize sağlık.
Sahne seçimi ve uygulaması çok başarılı gerçekten.
Ve iyi film ;)

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok teşekkürler arkadaşlar. birçok hatayı bende yeni yeni farkediyorum. sürekli düzeltiyorum zaten ama artık bu kadar yeter paylaşıyım artık insanlarla şu çalışmayı dedim :D çalışmaya cmyk olarak başlayıp sonradan rgb ye çevirdim. acemilik işte :D bundan dolayıda gölgelerdeki aşırı koyuluk, parlaklık gibi dengesizlikler oldu. bundan sonraki çalışmalarda inşallah daha dikkar edicem bu durumlara :)

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
çalışmayı mouse ile yaptım. tamamı photoshop'ta yapıldı. süre olarak düzenli bir şekilde çalışmadım. bayramda başlamıştım bu çalışmaya. bikaç gün günde yaklaşık bir saat kadar çalıştım. ondan sonra baya bir süre devam edemedim. son 2-3 gündür günde ortalama iki saat kadar çalışarak tamamladım çalışmayı. yani ortalama 10 saat civarında bir zamanımı aldı. ama dediğim gibi acemiliğimde dolayı bir çok yerini düzeltmek veya baştan yapmak zorunda kaldım :)

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
çalışmanızda hiç fırça-brush darbesi göremedim:(sanki fotoğrafın üzerinde dodge tool ve burn tool ile çalışılmış gibi..

Son düzenleme:

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet onu söylemeyi unutmuşum :) brushu çok az yerde kullandım. çoğunlukla dodge tool ve burn tool kullandım. ama tabikide fotoğrafın üzerine değil :)

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
evet onu söylemeyi unutmuşum :) brushu çok az yerde kullandım. çoğunlukla dodge tool ve burn tool kullandım. ama tabikide fotoğrafın üzerine değil :)

böyle olursa illustrasyon yaptım ve ya bir şey çizdim diyemezsin:(bence ilk çalışmanda realistic-gerçekçi çalışmaktan çok çizgi film karakterlerinden çizmeye başla.Örneğin bakarak tom ve jerry,avatar vb..Çünkü şuan ki yaptığın iş fotomanipülasyondan öteye geçmemiş bence.

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
böyle olursa illustrasyon yaptım ve ya bir şey çizdim diyemezsin:(bence ilk çalışmanda realistic-gerçekçi çalışmaktan çok çizgi film karakterlerinden çizmeye başla.Örneğin bakarak tom ve jerry,avatar vb..Çünkü şuan ki yaptığın iş fotomanipülasyondan öteye geçmemiş bence.

bu çalışma illustrasyon değil mi yani tam olarak anlayamadım. yani illustrasyon olması için sadece brush kullanılması lazım yakma ve parlatma kullanılırsa illustrasyon olmaz diye bişey mi var? bu sizin düşünceniz mi yoksa var olan bir kural mı? bilmediğim için soruyorum umarım yanlış anlamazsınız :)

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
resimde birkaç düzeltme yaptım :)
illustrasyonalfred100.jpg

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ben karantine kadar profesyonel bir yorum yapamayacağım tabi. Yeni yeni bu tip şeylere merak salmaya başladım. Ben genellikle tablet kullanarak çiziyor, boyama ve basit gölgelendirmeler yapabiliyorum. Bu bile bana son derece komplike geliyor. Ama son derece de gerçekçi olmuş. Tebrik ediyorum.

dt

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkürler. bende bi an önce tablet alıp tabletle çalışmak istiyorum aslında :)

ZirZoop

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu illüstrasyon değil bana sorarsan 10 saatede çizilcek birçalişma olamaz zaten :) bunun illüstrasyon halini yani sıfırdan temiz kağıda kara kalem+ düzeltme + ps de renklendirme işlmemi en az 30 saatlik bir çalişma mause ile zaten bu kare çizilemez ya elde kalem ile çizilir ve sanal ortama aktarılır ya da tablet ile çizilir ps ise renklnedirme işleminde yani binevi boyama işleminde ulanılır... hafif bulur ile çizimden çok resim üstünde oynamıs gibi duruyor bana göre saygılar... Kolay gelsin :)