iyi de güzel kardeşim, sen hiç bişey almadan gelirsen ben sana ne öğreteyim... sen tipografi yapcam diye yola çıkıyosun, ama tipografi hakkında hiç bişey bilmiyosun, sonra da ben tipografi yaptım, inceleyin eksiğimi giderin diyosun. Ben de aynen onu yaptım zaten, tipografinin ne olduğunu, nasıl bişey olduğunu bilmiyosun, google da ara, öğren, ona göre bi çalışma yap, eleştirelim...
böle asparagas haberciler gibi metinlerimin içinden kafana göre cümleler seçip onlarla oynuyosun falan... iyi güzel de...
Şimdi her " ben tipografi yaptım ne de güzel oldu" diye gelene öğretici şeyler yazarsak,
gelmeden önce okumuş incelemiş araştırmış arkadaşlara ayıp etmiş olmaz mıyız? oluruz.
mesleğe karşı ayıp etmiş olmaz mıyız? oluruz...
önce sen, mesleği, yapmaya çalıştığın şeyi yücelteceksin ki karşıdan yücelik bekleyesin.
ama sen hiç bir fikrin olmadan haybeden tipografi yapıp nasıl olmuş diye geliyosun... çok insan sever üyelerimiz bunu önemsemiyo olabilir ama,
ben hakaret kabul ediyorum... ama yine de sana yol gösterdim... sevildiğini bileceğine, sidik yarışına kalkıyosun. sonuçta bu meslekte bişeyler yapmak isteyen herkesi bi bakıma seviyoruz ki buralarda vakit harcıyoruz...
ayıbediyosun güzel kardeşim. aç google'ı yaz tipografi, dadaist versiyonuna bak, minimalistine bak, yapmaya çalıştığın şey gibi portrelere bak, Kitch'ine bak. milyon tane farklı tipografi göreceksin. Bunlara bakınca nerde yanlış yaptığını da göreceksin... Hem burda benle didişmemiş olacaksın, hemde mevzuya kısmen hakim olup ciddiye alınacaksın...
ama bu kafayla bi yere varamayacağın gerçeğini anla artık güzel kardeşim.