TRY
🏅Acemi Tasarımcı🏅

Uploaded with ImageShack.us
Daha önce hiç yapmamıştım zaten ne olduğunuda burda öğrendim ve kendi fotoğrafımla bir deneme yaptım, bakalım siz ne diyeceksiniz. Yorumlar için şimdiden teşekkürler.
google'a tipografi yazıp, resimlerde aratarak neden sorusuna binlerce cevap bulabilirsiniz.
Başarılar...
dostum bu gördüğüm en saçma tipografi
google'a tipografi yazıp, resimlerde aratarak neden sorusuna binlerce cevap bulabilirsiniz.
Başarılar...
Bu kadar saçma bir yorum olamaz.
Şunu anlamıyorum, madem google'dan resimler aratarak bulucam cevabımı, o halde neden buraya çalışmalarımızı yüklüyoruz? neden yüklüyorsunuz? Sadece, güzel eline sağlık lafını duymak içinmi. Eğer anlamlı eğitici bir yorum yapmayacaksanız yorum yapmaya ne gerek varki.
Mesajımda ilk tipografi çalışmam olduğunu belirtmiştim, dolayısıyla yanlışlarımın olması normal yani birşeyler öğrenmek istiyorum, o halde sadece kötü demenin bana ne katacağını bekliyorsunuz. Açık konuşmak gerekirse sadece kötü, vasat, olmamış gibi yorumlar yapanları ciddiye almıyorum, kimseninde almamasını tavsiye ediyorum, burası paylaşım olduğu kadar eğitim yuvası ise eğitici yorumlar yapmak en doğrusu geri kalanının varlığı gereksizdir. Hatta bence yorum yaptığı konuyla ilgili hiçbi çalışması bulunmayanları bile ciddiye almamak gerekir.
Bu kadar saçma bir yorum olamaz.
Şunu anlamıyorum, madem google'dan resimler aratarak bulucam cevabımı, o halde neden buraya çalışmalarımızı yüklüyoruz? neden yüklüyorsunuz? Sadece, güzel eline sağlık lafını duymak içinmi. Eğer anlamlı eğitici bir yorum yapmayacaksanız yorum yapmaya ne gerek varki.
Mesajımda ilk tipografi çalışmam olduğunu belirtmiştim, dolayısıyla yanlışlarımın olması normal yani birşeyler öğrenmek istiyorum, o halde sadece kötü demenin bana ne katacağını bekliyorsunuz. Açık konuşmak gerekirse sadece kötü, vasat, olmamış gibi yorumlar yapanları ciddiye almıyorum, kimseninde almamasını tavsiye ediyorum, burası paylaşım olduğu kadar eğitim yuvası ise eğitici yorumlar yapmak en doğrusu geri kalanının varlığı gereksizdir. Hatta bence yorum yaptığı konuyla ilgili hiçbi çalışması bulunmayanları bile ciddiye almamak gerekir.
Şimdi sevgili kardeşim,
Tipografi yaptım diye foruma bi iş yüklüyorsun... Yükle elbette... Ama bir yandan da hayatında hiç tipografi görmediğin, ya da baktığın halde görmediğini de belli ediyorsun...
Yapmaya çalıştığın işteki metod hatasını yüzüne vurunca da kızıyorsun.
Oluyomu böyle...
Böyle mi grafiker olunuyo....
önce bi bak, bi incele, el oğlu ne yapmış, neden yapmış, nasıl yapmış... Ondan sonra yükle ne yükleyeceksen...
ayrıca grafikerler.net forumuna çalışma yüklerken bir yerlerde, hep olumlu eleştiriler alacaksınız, hep yapıcı, gayret ettirici mesajlar gelecek diye bir garanti mi veriliyor?
saçma bir iş yapmışsınız, amaçsız bir iş yapmışsınız, ne idüğü belirsiz bir iş yapmışsınız...
Bunu da arkadaşlar söylemiş... Yine yapın yine söylerler...
Ben aksine işine yarayacak ufkunu geliştirecek bir şey önerdim sana... Neresinden anladığın yine sende biten bi mesele...
Öyle ben yaptım oldu, benim de sanat anlayışım bu, ama bu daha benim ilk çalışmam yaaaa.... lı savunmalara benim karnım tok... diğer arkadaşları bilmem.
Sevgiler, saygılar, başarılar dilerim canım kardeşim.
tipografiyle istenen sanırım birbiri ardına gelen harflerin büyüyüp küçülmesi daralıp genişlemesi incelip kalınlaşmasıyla hatta koyuluk ve açıklıklarıyla oynama yapılarak çalışmanın bu şekilde hacminin sağlanmasıdır sizin yaptığınız çalışma da resmin üzerine metni yerleştirmek olduğu için tipografi olmadığı yönünde eleştiri alıyor sanırım
yine de emeğinize sağlık
aç google'ı yaz tipografi, dadaist versiyonuna bak, minimalistine bak, yapmaya çalıştığın şey gibi portrelere bak, Kitch'ine bak. milyon tane farklı tipografi göreceksin. Bunlara bakınca nerde yanlış yaptığını da göreceksin...