oyunu bilmiyorum
o yüzden afişte ki görsel nedir oyunla alakalımıdır anlamadım
bu gibi çalışmaları koyarken biraz açıklama yaparsanız iyi olur
arkadaşın dediği gibi o pixelleşmeler nedendir?
bir perde fonu üzerinde çerçeve içine alınmış, ilginç bir biçimde bozulmalar taşıyan bir görsel ve o sade görsel üzerinde uyuymsuz efektiyle bir yazıdan başka bişey göstermiyor afiş
evet haklısınız açıklamayı tam yapmadım...
trabzon sanat tiyatrosu tiyatronun ismi ona bişe yapamam...
oyuna gelince oyun hakkında
Oyunda; köyden kente göç edenlere, sonsuz olanın kendi toprağına, ata ocağına ve kendi kültürüne sahip çıkmak olduğu söyleniyor, yaşamın emekle kazanılmasının önemi vurgulanıyor. Entellektüel bir köylü olan Agabo Bogveradze, yaşamın bütün ağırlığını güçlü omuzlarında taşımaktadır. Ama yaşlanınca yerini dolduracak birinin gerekli olduğu ortaya çıkar. Bu noktada, aslında bir güldürü olan oyunda hüzünlü bir atmosfer belirir. Agabo, kentten ince bir taktikle, zorla köye getirttiği oğullarını ve gelinlerini kendisine yardım etmeye zorlar. Konuklar alışık olmadıkları işlere koyulunca bir çok gülünç durum ortaya çıkar. Her şeye karşın sonunda konuklar baba evini yağmalayıp kente dönerler. Ve Agabo eşiyle birlikte köyünde yine yalnız kalır. ortadaki amca agabo oluyor.. resim kara kalem çalışması olduğu için taramayı yapan arkadaş düşük çözünürlülükte taramış bu bir ön çalışma olduğu için o şekilde koydum.. tabi afişe daha net koyacağım...
yorumlarınız için teşekkür ederim açıklama yapmadığım içinde özür...