Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

TOYOTA Land Cruiser

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
landcruiserpenkx9.jpg

landcruiserheadbandzy1.jpg

Not: Çalışmalar şahsıma ait değildir.

Benzer konular

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
çalışmaları beğenmedim.itici geldi
o anlamda yani

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
çalışmaları beğenmedim.itici geldi
o anlamda yani

Neyini beğenmediniz? Görsellerde kullanılan insanların tipini mi? Çalışmalarda hata var da bunu mu beğenmediniz? Ya da size itici gelen görsellerde kullanılan insanların kültürü ile alakalı bir çalışma yapılmasımı? Açıkçası tam anlamak isterim "beğenmedim" diye yorum yazan arkadaşları.

Arkadaşlar unutmayın ki yorumlarınız bilginizinde göstergesidir. Salt ve gerçek yorum amacı taşımayan "beğenmedim, olmamış, hiç güzel değil vb..." yorumlar yorum niteliği taşımayan sadece kişisel beğenilerimizi ortaya koyan "ifadeler" dir. Eğer bizler yorumlarımız da ne kadar açıklayıcı olursak bizlerin de bu işten ne kadar anladığımızı da ortaya koymuş oluruz.

Bununla birlikte çalışmalarını yapan arkadaşlarada gerçek anlamda YARDIM etmiş oluruz.

alabanga

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben Land Cruiser la alakasını tam kuramadım ? Daha alakalı görseller kullanabilirlerdi kanısındayım..

micoudmk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence renk ve zevk işi yapıyorsak beğenmemekte o kadar doğal çünkü sadece afişin bir yerinde ki hatadan dolayı beğenmemekten değil , sevgili cem yılmazın dediği gibi bir kişi bu işi beğenmedim der ve biter ister dünyanın engüzel tasarımlarını veya grintilerini çıkıntılarını yap beğenmedim dedi mi bitmiştir olay bence. Bu afişi bende beğenmedim çünkü anlamakta güçlük çektim bir müşterininde kolay anlayacağını sanmıyorum. Belki de bende problem vardır.:) Neyse sevgili volkan tekin sadece yorum amaçlydı sürç-i lisan ettiysek affola teşekkürler.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
bence renk ve zevk işi yapıyorsak beğenmemekte o kadar doğal çünkü sadece afişin bir yerinde ki hatadan dolayı beğenmemekten değil , sevgili cem yılmazın dediği gibi bir kişi bu işi beğenmedim der ve biter ister dünyanın engüzel tasarımlarını veya grintilerini çıkıntılarını yap beğenmedim dedi mi bitmiştir olay bence. Bu afişi bende beğenmedim çünkü anlamakta güçlük çektim bir müşterininde kolay anlayacağını sanmıyorum. Belki de bende problem vardır.:) Neyse sevgili volkan tekin sadece yorum amaçlydı sürç-i lisan ettiysek affola teşekkürler.

Estağfiruulah. Kesinlikle size katılıyorum. Fakat yukarıda yazdıklarıma katılmıyorsanız bir şey demenin de bir anlamı kalmayacaktır.

micoudmk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet bir yorum yazma veya açıklama konusuna bende katılıyorum volkan tekin

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
kişiler oldukça itici geliyor.o ne öyle kırmızı kırmızı.
birseyi temsil ettiklerini düşünmüyorum.
peki beğenenler güzel çalışma diyenler neyi farklı güzel buluyor onu da anlamıyorum...

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Peki ne şirketinin reklamı yapılıyor ? Ve hangi ülkenin insanları kullanılıyor ?
Size ufak bir soru ; TOYOTA bir araç markasıdır. Ve bu insanlar sizce neden kullanılmış ?

Bence harkülade bir fikir ve görseller, insanı düşündüren bir reklam...

graface

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok iyi ya :) bunların Range Rover ları yokmu acaba :D

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Ufak bir cevap daha vereyim.
Benim anladığım ve gördüğüm.
TOYOTA o kadar sağlam bir araçtırki, Amazonlarda yaşayan kabileler bile toyota hayranı olup toyota kullanır. Bu toyota nın yeni çıkarttığı 4x4 Arazi Jeep modelinin reklamı yanlış anlamadıysam... ;)

Reklam bence amacına ulaşmış. Ve gerçekten çok iyi bir düşünce...

micoudmk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ama burdan sağlam olduğunu anlayıp bu arabayı almak biraz saçma olur herald bilmiyorum :)

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Burada en çirkini bile fikir olarak kullanmak başına başına sanattır. Peki soruyorum, sizin buna cesaretiniz varmı?

S@id

🌱Yeni Üye🌱
bu alt kültür üst kültür yorumu değil arkadaşlar; kültürel farklılıkları kendi ekseninde toplayabilen; etnik çatısı ne olursa olsun bütünü temsil eden bir yaklaşım, bireyin kimliği ne olursa olsun biz orada da varız... anlayışını temsil ediyor kişisel kanaatim.

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu alt kültür üst kültür yorumu değil arkadaşlar; kültürel farklılıkları kendi ekseninde toplayabilen; etnik çatısı ne olursa olsun bütünü temsil eden bir yaklaşım, bireyin kimliği ne olursa olsun biz orada da varız... anlayışını temsil ediyor kişisel kanaatim.

Reklamın mesajı kesinlikle budur...

g5 dual

🏅Acemi Tasarımcı🏅
land cruiser'ın safari ruhunu, özgürlük temsilciliğini, etnik gücünü filan yansıtıyor herhalde
güzel ama biraz zorlama sanki
saygılarımla