Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cengiz çok hızlı öğrendiğini daha önce söylemiştim. Fakat bu çalışmanla gördüğüm kadarıyla öğrenmeninde önüne geçip, kendi stilini yaratmaya başlamışsın. Açıkçası şaşırdım ve mutlu oldum senin adına. Çalışmaya devam. Temellerin sağlam binayı inşaa etmeye başla.
cengiz çok hızlı öğrendiğini daha önce söylemiştim. Fakat bu çalışmanla gördüğüm kadarıyla öğrenmeninde önüne geçip, kendi stilini yaratmaya başlamışsın. Açıkçası şaşırdım ve mutlu oldum senin adına. Çalışmaya devam. Temellerin sağlam binayı inşaa etmeye başla.
Arkadaşıma katılıyorum bencede bir öncekilerin üzerine cıkmıssın gün gectikce daha iyisini yaptığını görmek gercekten güzel cengizim devamını diliyorum eline sağlık.
olumlu yorumun için teşekkür ederim sayın xavalon... aslında kendi tarzımı yakalamayı en başta denemeliydim ama önce işin biraz püf noktasını çözmem gerekti hala daha bu konuda çok eksiğim var... ama artık yavaş yavaş bunu oturtmaya çalışacağım...
teşekkürler casmin... botun çözünürlüğü düşük değil... ve açıkçası bunu söylemen beni şaşırttı... görsele dikkatli baktığın zaman pixex bottan yukarı doğru düşüyor bende burda bi şekilde trance'ı çağrıştıracağını düşündüm....