Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ultrAslan'a yapTığım ufak bi çaLışma =)

ReFo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
zamanım kısıtlı olduğundan pek özen gösteremedim 3 5 yorum atarsanız şu garibana yeterli olr :p:p

uajpg.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Zamanınız kısıtlı ise şimdi uploat etmeyip, bekleyip zaman buldukça üzerinde çalışıp tamamlasaydınız deme hakkına sahip değil miyiz şimdi biz? Yani ona göre çok fazla eleştirmeyin zaten alel acele yaptım, alel acele yapmamın sebebi de öyle özen göstermek istememem falan da değil haa çok fazla vaktim yoktu muya mı getirmek istediniz. Ben şahsen son derece özensizce yapılmış bir çalışma olduğunu, üzerinde daha fazlaca uğraşılması gerektiğini düşüüyorum.

nurjum19

🌱Yeni Üye🌱
Zamanınız kısıtlı ise şimdi uploat etmeyip, bekleyip zaman buldukça üzerinde çalışıp tamamlasaydınız deme hakkına sahip değil miyiz şimdi biz? Yani ona göre çok fazla eleştirmeyin zaten alel acele yaptım, alel acele yapmamın sebebi de öyle özen göstermek istememem falan da değil haa çok fazla vaktim yoktu muya mı getirmek istediniz. Ben şahsen son derece özensizce yapılmış bir çalışma olduğunu, üzerinde daha fazlaca uğraşılması gerektiğini düşüüyorum.

tamamennn katılıyorumm:wink:

ReFo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
önceLikLe eLeşTiriLer için saoLn.. böyle bişeyi benden çok rica eden arkadşma yaptığım bi çaLşmaydı.. Neden sade ? MasaüsTü görünTüsü isTiyordu çok arapsaçı oLmadan sadece uA görünTüsü ve bende oLabLdiince sade yapTm ve işyerinde 5 dkLık ufak bi zamanım vardı haTTa 5 dk sürmeden böyLe bişeyLer çkarTTm.. dikkaTinizi çekerm bu arada , uA çaLışması böyLe oLmaz standart yazıLarıda oLmaLı, ( Örn: Bağımsız TarafTar oLuşumu vs. ) özeL bi çaLışma oLduunu farkeTmeLydnz ;) maksaT aLeL aceLe yapTıım bi masaüsTü çaLışmasına yorum TopLamak... ( Konuyu açarken Bu biLgiyi verebLrdm bendede suç var. ) Tatil zamanı güzeL bi çaLışma yaparm boL boL vakTim oLr ve upload ederm. ;) Tşkrler Tekrar...

Ahmet Gezer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ahmetgezer.net
Üzgünüm ama yazdığınız yorumu okurken çok yorulup bir kenara bıraktım öncelikle bu yazı şeklinizi bence değiştirin ki sizi anlamaya daha çok gayret edelim.Çalışma ile ilgili görsel olarakta uygulama olarakta çok fazla olmamış hissiyatı uyandırdı bana.

İyi çalışmalar,

ReFo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Üzgünüm ama yazdığınız yorumu okurken çok yorulup bir kenara bıraktım öncelikle bu yazı şeklinizi bence değiştirin ki sizi anlamaya daha çok gayret edelim.Çalışma ile ilgili görsel olarakta uygulama olarakta çok fazla olmamış hissiyatı uyandırdı bana.

İyi çalışmalar,

Teşekkürler

Alleyezonme

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hiçbişey yapılmamış ki :) yapılmış birşey olsa eleştirelim

ReFo

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
hiçbişey yapılmamış ki :) yapılmış birşey olsa eleştirelim

açıkLamaLarımı okudukTan sonra Tekrar düşünün... kısa zamanda bi Logo çaLışması yapacağım ona yaparSın ;) bu yorumunuzuda hiç yapmaSaydınız biraz daha Lafınızın arkasında durabLrdiniz ;) TşkrLer yinede...

saggio

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok göz yoruyo bu çalışma

sanaluser

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.taneryilmaz.net
açıkLamaLarımı okudukTan sonra Tekrar düşünün... kısa zamanda bi Logo çaLışması yapacağım ona yaparSın ;) bu yorumunuzuda hiç yapmaSaydınız biraz daha Lafınızın arkasında durabLrdiniz ;) TşkrLer yinede...

Kelimelerin arasında büyük harf kullanmak normal yazmaktan daha yorucu olmuyor mu?
Örnek: "durabLrdiniz", "okudukTan"

lucasgursaka

🏆Pro Tasarımcı🏆
:) eline sağlık kardeşim :) fakat bizim bi yazı tipimiz var biliyorsun onu kullansan daha hoş olur çünkü uA bir logodur ve artık bizimle simgeleşmiştir

ilkkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence bunun üzerinde oynamalar yapıp geliştirmek istiyorsan zoom efektini kaldırmalısın..

Sercan DÖNER

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.sercandoner.com
Bu çalışma masaüstü olamaz. Masaüstü dediğin baktığın zaman gözü hiç yormaması gerek. Belki msn de avtar olabilir. Ama emeğine sağlık. Çalışmayı geliştirseydin eleştiriler iyi yönde geliceğinden eminim.