Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
Ed Consept uluslararası tasarımcılarla çalışan bir mobilya mağazası ve onlara yapılan dergi eki, ebatlar: A3 • kapaklar 170 gr mat kuşe üzerine parlak selefon • iç sayfalar 170 gr mat kuşe üzerine baskı olarak gerçekleşmiştir.

ön kapak

edconceptdergikapakyp6.jpg

ön kapak arkası

edconceptgiriji5.jpg

Önsöz

edconceptnszsb1.jpg

Ürün Sayfası

edconceptrnsayfasec7.jpg

Ve Arka Kapak

edconceptarkakapakqh2.jpg

N/A

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1. resimde koltuk zeminde kaybolmuş.
2. resimden birşey anlamadım zaten ufoya benziyor
3. önsöz sayfasıda işcilik yok normal siyah zemin ve yazı var
4. fotografı siyah zemine kabak gibi konulmuş sırıtıyor
5. ordada bir işcilik yok..
mobilya magazası ama hiçde mobilya magazasını cagrıstıran bişey yok..

by_macintosh

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kapakta koltuk havada duruyo gölgesi olsaydı keşke ve biraz daha yukarı çıkabilirdi. Ön kapak arkasında dairenin kendi alanı da çıkmış zeminin üstüne yani üç katman gözüküyo zemin/katman/veyuvarlak. Bu iş basıldı mı acaba? Basıldıysa kapaktaki logolar kesime gitmemiştir umarım çok yakın gibi. Önsözde de allt taraflarda satır boşluğu hatası var Onun dışında gayet güzel bir çalışma ellerine sağlık...

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
1. resimde koltuk zeminde kayblmuşş
2. resimden bişe anlamadım zaten ufoya benziyor
3. önsöz sayfasıda işcilik yok normal siyah zemin ve yazı var
4. fotografı siyah zemine kabak gibi konulmuş sırıtıyor
5. ordada bir işcilik yok..
mobilya magazası ama hiçde mobilya magazasını cagrıstıran bişey yok..

Aslında firmanın tam açıklamasını yapmıyorum özel tasarım mobilya özel tasarım lamba vs gibi ev eşyaları satan bi yer ama ağırlık mobilya üzerine yani
yorum için teşekkürler

Kapakta koltuk havada duruyo gölgesi olsaydı keşke ve biraz daha yukarı çıkabilirdi. Ön kapak arkasında dairenin kendi alanı da çıkmış zeminin üstüne yani üç katman gözüküyo zemin/katman/veyuvarlak. Bu iş basıldı mı acaba? Basıldıysa kapaktaki logolar kesime gitmemiştir umarım çok yakın gibi. Önsözde de allt taraflarda satır boşluğu hatası var Onun dışında gayet güzel bir çalışma ellerine sağlık...

iş basıldı hiç bi sorun yok satır kayması yoktu sanırım ben az önce burası için hazırlarken oldu gözümden kaçmış kapak arkasındaki aslında kare bir resim remin kendisininde fonu siyah genel olarak zeminde de siyah fon kullanmamın nedeni bu diğer resimlerin fonuda siyah ve decupeler resimleri bozabilecek düzeyde detaylı olduğu için... Bu firmaya yaklaşık 8 kapak çalışması yaptık ama o kadar sade istiyorlardı ki en şık haliyle yapabileceğimiz bu kaldı ve bunu beğendiler diğer çalışmalarıda arşivden bulup koyacağım...

g5 dual

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kapak sayfasında bir dengesizlik var gibi logolar ve sandalye biraz daha yukarıda olmalıymıs ed concept logosuda tasarımı itibariyle hep sağdan blok istiyor gibi....naçizane
saygılarımla

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
concept konusunda g5 dual e katılıyorum. kapakta da sandelyeler ve logolar bütün dengeyi bozuyo.

fourth_dimension

🏅Acemi Tasarımcı🏅
genel olarak çok şık olmuş (siyah işte her yerde gösteriyo kendini)
kapakta tek sorun koltuk biraz daha kırmızı olabilirdi bana soluk geldi ayrıca biraz da yukarda olsa fena olmazdı. önsöz sayfasındaki önsöz başlığının fontu daha narin bi font olabilirdi ayrıca tüm sayfalarda alt ve üstte bulunan çizgiler biraz daha ince olaymış keşke arkadaşım ama siyah olması bu kusurları ikinci plana atıyo benim gözümde. diğer güzel çalışmalarını da bekliyoruz.

grafik_adam

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1.Siyah ile kırmızı güzel uyum sağlar ama burada koltuk gözükmüyor. Kırmızı olması biraz kurtarıyor.
2.Hayalleri çağrıştaran birşeye benzemiş küçük kalmış, boş alanın fazla olması objeyi göstermemektedir.
3-4-5. Sade normal bir çalışma. Ne kötü ne de iyi diyebilirim.
Genel olarak fena değil, daha iyisi olabilir. Kolay gelsin çalışmalarınızda.

(Şunu da söyliyeyim genel olarak herkese, şimdi bizler bu işleri yaparız elimizden geldiğince, dışarıdan birisi bu yapılan çalışmalarda eksiklikleri kolay kolay göremezler, onlara göre çok hoş gelebilir, ufak hataları anlıyamayabilir. Bizler burada incik cincik edip herşeyi bulabiliriz. Onun için fazla dert etmesin kimse. Tabii dert etmeyin diyincede işe fazla özenmeden salmak da olmaz. Elimizden geldiğince en iyisini yapmak hedefimiz olmalı..)

N/A5

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel olmıŞ güzel Falla eline sağlık

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar burdaki kırmızı siyah renk degesi web ayarlarından ötürü %5 ile 8 arasında bi oynama söz konusudur siyah ve kırmızı tonları %100 olarak verilmiştir. zaten üzerinde parlak selefon uygulaması olduğu için kapak sade olmasına rağmen kırmızı koltuk bağırıyo :)

frost

🌱Yeni Üye🌱
bence en büyük sorun kapaklar hiç mobilya mağzasını çağrışım yapmıyor ve biraz fazla sade sanatsal olarak belki hoş ama oradaki koltuk resmini biraz daha sıradan yapman daha iyi olur bence .....

foreman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sen bence sanat filan yapma dostum ;) (harika tebrikler)

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
bence en büyük sorun kapaklar hiç mobilya mağzasını çağrışım yapmıyor ve biraz fazla sade sanatsal olarak belki hoş ama oradaki koltuk resmini biraz daha sıradan yapman daha iyi olur bence .....

koltukları ben yapmadım koltuklar zaten özel tasarım sanat eserleri :D
ayrıca sıradan bi mobily mağazası değil...

sen bence sanat filan yapma dostum ;) (harika tebrikler)
:D teşekkür ederim

Androit

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
sanırım bilg böle görünüyo baskıda farklı çıktıgına eminim ama koltuk kaybolmuş cidden bide 2 deki avizeyi farklı bi fotosu yokmuydu onun harici kullandıgın renk arka yazılı fon hoşuma gitti önsöz kısmının fontu çok büyük olmuş sırf sayfa dolsun diye sanırım ama yakışmamış güzel çalışmalar ruhum aydınlandi :d

Majestic

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ngrafik.com
logolarını hiç sevemedim:)

aynı fikirdeyim bide yurt dışında yaptırmışlarmış :D

sanırım bilg böle görünüyo baskıda farklı çıktıgına eminim ama koltuk kaybolmuş cidden bide 2 deki avizeyi farklı bi fotosu yokmuydu onun harici kullandıgın renk arka yazılı fon hoşuma gitti önsöz kısmının fontu çok büyük olmuş sırf sayfa dolsun diye sanırım ama yakışmamış güzel çalışmalar ruhum aydınlandi :d

eet aslında puntolar büyük ama işde pek ufak diil :D a3'e bastık :D

Androit

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
anladım :) ellerine sağlık kesene bereket diyelim :p

samak

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
güzel olmuş eline sağlık majestic

uykusuzzz

🌱Yeni Üye🌱
Bu foruma sadece şu tasarıma cevap yazabilmek için kaydoldum. Sadece şunu söyleyeceğim. Üzerinde olumsuz yorum yapılamayacak kadar harika tasarımlar. Olumsuz yorum yapan arkadaşlara da daha dikkatli bakmalarını ve tasarımı daha iyi okumalarını tavsiye ediyorum.

suyunsesi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bende tasarımı genel olarak beğenenlerdenim. Ufak tefek yerleşim düzenlemeleri ve font büyüklükleri filan işte. Başka bişi dememe gerek yok diye düşünüyorum eline sağlık.