Arkadaşlar, liseler arası "Vergi" konulu afiş yarışmasına ben de bir çalışma hazırladım.Teslim etmeden önce sizlerle paylaşmak istedim,yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler. :angel::tongueout::rofl:

Öncelikle ilginiz için ben teşekkür ederim :angel: uyarılarınızı dikkate alarak tekrar düzenleyeceğim.. Sabaha kadar uğraşabilirim sadece biraz yönlendirilmeye ihtiyacım vardı ben bu gazla 1. bile olurum sağolun :iloveyou:
Tasarımcı biraz hırslı olmalı.
Forumdan da istifade edebileceğiniz sayısız çalışma, örnek mevcut.Yeter ki bu denli meraklı , hırslı olun.
Çalışmanın son halini merakla bekliyorum.
Umarım 1.olmayı hakedersiniz.
Kolay gelsin.
Çalışmayı genel bir değerlendirmeden önce madde madde gidelim istedim.Tavsiyelerinizi dikkate alarak bir çalışma daha hazırladım arkadaşlar çalışmada;
-Daha az nesneler ve yazı kullanmaya çalıştım.
-Tek bir bakışta anlatmaya çalıştım en azından denedim :smile:
-Gereksiz objelerden kurtuldum.
-Kıbrıs'ı da koydum.(The_one'a ithafen) :wink:
-Stroke olayını kaldırdım tamamen yerine drop shadow kullandım.
-Gündüz içinde farklı objeler kullandım.Kuleler,holding vs.
-Gece-gündüz temasını birazcık daha yumuşak bir geçiş vermeye çalıştım.
Lafı uzatladan yeni çalışmam yorumlarınızı bekliyorum.Ama vakit azalıyo, 30.12.2008 de teslim etmem gerekiyo şimdiden teşekkürler emeği geçen herkese...
(Not:Okula tasarımımı gösterdim,ve burs kazandım.600 saatlik grafikerlik eğitimi uluslar arası sertifikalı ve iş bulma garantisi veriyorlar,çok sevindim.Bunuda sizinle paylaşmak istedim.Yarışmada dereceye giremesem de eğitimim adına büyük bir adım attım :angel::smile:
hangi programda yaptınız