Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

web syf tas. kişisel

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Amatör olmasına ragmen hoş bir çalışma olmuş menüler değiştirilirse daha iy olur gibi eline sağlık.

Graphixel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu iki tasarımı baska bi sitede de görmustum ama onu veren kişi erkekti çalısmanızı çalmıslar galibaa ::D

x1xali

🌱Yeni Üye🌱
bende yeniyim ama uzun zamandır meraklı idim bu işe ve ilk yaptığım profesyonelce çalışma biraz çalıntı ama onları düzenlemeside bir maharet çünki hiç bilmeden yaptım

Moderatör tarafında düzenlendi:

melek_deniz

🌱Yeni Üye🌱
web tasarım stajerliği

Merhabalar.....Bu dönem 12.sınıf olduğumdan dolayı zorunlu staj mecburiyetimiz var.2008-2009 eğitim yılında yani önümüzdeki başlayacak olan dönemde staj yapmam gerekiyor.Stajımız 2 gün okul olup 3 gün işletme(iş yeri) olarak sürdürülecektir.Tabi işletmenin iş yoğunluğuna bağlı olaraktan haftasonları da isteklerine göre çalışmamız olanaklı olacaktır. Okulumuz tarafindan ögretilen programlar;Asp.Net,Dreamviewer,Flash,Fireworks...Bunlarin haricinde kendimi herzaman gelistirmeye açigimdirSadece bildiklerimle kalmayip, ögretilecek olan programlarida ögrenme gayreti göstereceğimden emin olabilirsiniz..Şuan ki amacım sadece çalışıp okula çalışıyormuş gibi göstermek değil; bu işle birlikte geleceği düşündüğümden dolayı mesleğimi daha fazla öğrenip,kendimi bu alan üzerine sizlerin yardımlarıyla yetiştirmektir.
Şimdiden teşekür ederim
Kadiköy civlarında da olabilir...

myrit

🌱Yeni Üye🌱
iyi iş :) sıradan bakıyorum başlıklara yorum yazmakta geç kalmışım baya

sяcи_тsям

🌱Yeni Üye🌱
eğer ki background'ı siz yaptıysanız oldukça iyi çalışmalar diyebilirim bannerler dikkat.... :) devamını da bekleriz

enginkirtay

🌱Yeni Üye🌱
burası grafikerler sitesi, ben tam tersini dusunuyorum..sonuna kadar tasarım için ugras, kodlamayı bırakın programcılar yapsın.
İlla ki bi program ve programlama dili ogrenmek istiyorsanız, Flash ogrenin, Actionscript ogrenin.
Bu programla yaratamayacagınız hiçbirsey yoktur,hemde gorsellikten hiçbişey kaybetmeden..

Tasarımlarına gelirsek,daha yumusak cizgiler ve pastel tonlar kullanman site tasarımını daha orjinal hale getirecektir. Ve standart hazır vektorel cizimlerden yardım almayı bırakıp kendi cizgilerinle birseyler yaptıgında işte o zaman tamamen seni yansıtabilecek bir siten olacak.
Ayrıca Flash ile mi yapmayı dusunuyosun siteni yoksa normal html bir site mi?

hakan07070

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tasarımlar kaldırıldı mı? bende görünmüoda

Grafiker Cıragı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba,

Gerçekten güzel bir iş çıkmış.Renk dizaynı çok hoş göze hoş gelen renkler var.

Başarılarınızın devamını dilemekle kalmıyorum tabi img psdlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum :D Çok hoşuma gitti inanın :)

Saygılar

@hakan07070

Hayır arkadaşım Sayfa önizlemesi ilk topicin ilk sayfasında var. Resimlerde sorun yok

Esinlikler

ZuMZuM

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Renkler ve tasarım fena değil ilk denemeniz olmasına rağmen,ama butonlar biraz abartı olmuş,ilk tasarımınız çok daha güzel bence sadelik gibisi yok :)

Jidota

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bu iki tasarımı baska bi sitede de görmustum ama onu veren kişi erkekti çalısmanızı çalmıslar galibaa ::D

Çalışmalarımı hangi sitede gördünüğünüzü paylaşabilir misiniz? Özelden...

Görüşleriniz ve düşüncelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

St.ONe

Uşşaki
🏅Acemi Tasarımcı🏅
genel olarak herkes aynı şeyi söylemiş bende birşeyler sölemeden edemicem :)

Tasarım açısından kodlamada size kolaylık sağlıyacak ve görsel olarak güzelleştirme tarafına doğru gitmelisiniz. Volkan abininde dediği gibi mağzaya girince düzenli ise durur alışverişe devam edersiniz burda tasarımla beraber içeriği nasıl sundugunuz önemli gerisi hayel gücünüze bırakıyorum, çok çalışılarak istenilenler herzaman elde edilir. Kolay gelsin.

hasanizma

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hasanatesmedia.com
merhabalar.sevgili kardeşim ben diğer arkadaşlarım kadar optimist olamayacağım tek tavsiyem var hayal gücünüzü zengin tutun :) mesela bol bol animasyon filmleri izleyin (shrek,ice age gibi) ;)