Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

web tasarım oneri

xxzifonaxx

🌱Yeni Üye🌱
web tasarım kursuna gitmek istiyorum fakat iyi bi kurs bilmiyorum onerileriniz dogrultusunda bi yeri secicem bilge adam dısında bi kurs onerebilirmisiniz iyi oldugunu dusundunuz ... tesekkurler

Benzer konular

xxzifonaxx

🌱Yeni Üye🌱
ismek arastırdım ama bana uygun kayıtlar dolu oyuzden ismek ve bilge adam haric baska bi oneriniz varmı

lameccana

🌱Yeni Üye🌱
ismeğe gideceğine sağdan soldan xhtml ve css eğitim kaynakları indir, deneme yanılma yöntemiyle daha çok şey öğrenirsin,
ama çok araştırmalısın...

xxzifonaxx

🌱Yeni Üye🌱
gittigim kursun sonunda arac cubuklarını ogrenip kalmak istemiorum ismekde bunun otesinde bişi olcagını sanmıorum dediginiz gb xhtml ve css egitim kaynaklarını indirip kendim de ogrenebilirim .. ama grafik tasarımı ve web tasarımını duzgun bi sekilde ogretcek bilge adam dısında koca istanbulda bi yer daha yokmu simdi yahu :D

ozd3m1r

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben gittim arkadaşım kursa baya da referans vs vardı izmirde en iyi falan diyolardı :) ama pek bişey öğrenemeden geri geldik 3 sene sonra yine web tasarım işine girmeye heves ettim forumdan araştırıyorum şimdi kurstan kalma bi kitap var bide :) şimdi hevesle site yapmaya başladım bence istek + araştırma ile öğrene bilirsin