Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yaldızlı sucuk etiketi baskısı yapan firma adresi bilen varmı

zais

🌱Yeni Üye🌱
ben reklam ajansı olarak işe başladım ama kendimi yetiştiriyorum ufak işlerle bir müşterimin yaldızlı sucuk etiketi siparişi var ve bende fiyat araştırması yapıyorum bunun baskısını yapan arkadaşlar varsa bağlantı kuralım istedim.Lütfen ciddi olarak bilgi ve fiyat verirseniz sevinirim.saygılarımla

Benzer konular

babazor

🌱Yeni Üye🌱
beni arasaaanızz fiyat verebilirim saygılar 05395421188

ferhat polat

🌱Yeni Üye🌱
sucuk etiketi

ben reklam ajansı olarak işe başladım ama kendimi yetiştiriyorum ufak işlerle bir müşterimin yaldızlı sucuk etiketi siparişi var ve bende fiyat araştırması yapıyorum bunun baskısını yapan arkadaşlar varsa bağlantı kuralım istedim.Lütfen ciddi olarak bilgi ve fiyat verirseniz sevinirim.saygılarımla

merhaba bu konuda imalat yapmaktayız calısmak isteriz Grafik İletişim Sanatları 0535 7232241

korhanyilmaz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eğerki fason yaptırmakisterseniz daha ucuz maliyet çıkacaktır karşınıza. 2 renk gto da halledebilirsiniz.

BEKIRBASPINAR

🌱Yeni Üye🌱
Uzaklarda arama afyonda 30 senedir bu işi yapan firma varken yaldızlı sucuk etiketini türmatsan gibi toplu halde üretimini yapıyoruz haftada 500-600 bin civarında üretim gerçekleştiriyoruz. Telefon: 0272 214 24 04