Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yapı Firması İcin Logo Calısması... Kristal Yapı

grafik.nk

🌱Yeni Üye🌱
Okeylenmis bir logo ama yıne de kendim icin elestirilerinizi bekliyorum...
y43Gp.jpg

Benzer konular

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
gayet başarılı renkler fln uyumlu yazı çok şık, inşaat ve izolasyon yazısını yaysan nasıl olur acaba?

child_play

♾️Grafik Gurusu♾️
Amacına uygun, hoş bir çalışma olmuş. Tebrikler. :angel: Paylaşımlarınızın devamı dileğiyle.

author

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Görsel: Amblemde; perspektif, boşluk, hacim ve gride kullanılmayan degrade ile leke değeri, tipografide; espas hataları var. Amblem ile logotype lekeleri orantısız.

Kavram: Çift anlamlı kullanılan kristal-yıldız, hilâl, yapı... Çoklu mesaj karmaşası.

Uygulama: Minimum boyutlu uygulamalarda amblem hem belirsizleşecektir hem de dağılma riski taşıyor.

grafik.nk

🌱Yeni Üye🌱
Görsel: Amblemde; perspektif, boşluk, hacim ve gride kullanılmayan degrade ile leke değeri, tipografide; espas hataları var. Amblem ile logotype lekeleri orantısız.

Kavram: Çift anlamlı kullanılan kristal-yıldız, hilâl, yapı... Çoklu mesaj karmaşası.

Uygulama: Minimum boyutlu uygulamalarda amblem hem belirsizleşecektir hem de dağılma riski taşıyor.

Önerilerinizi inceledim. Bana göre haklı olduğunuz yönlerini dikkate aldım. Teşekkürler...

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
"kristalyapı" yazısına degrade vermeyebilirdin siyah beyaza çevrildiğinde anlaşılmaz.
Eline sağlık.

Ufuk Cebeci

🏆Pro Tasarımcı🏆
gayet başarılı bir çalışma, ama.. bence o yıldız karıştırmış ortalığı olmasa daha da hoş olacakmış gibi sanki, ayrıca mavinin bitip grinin başladığı nokta ovaller eşit olsa yine daha duzgun bir goruntu olacak diye duşunuyorum, son olarak da kristalyapı yazısını kristal ve yapı kelimelerini çok ufak bir detayla ayırsan nasıl olur diye merak ettim.
başarılarının devamı dileğiyle emeğine sağlık.

grafik.nk

🌱Yeni Üye🌱
gayet başarılı bir çalışma, ama.. bence o yıldız karıştırmış ortalığı olmasa daha da hoş olacakmış gibi sanki, ayrıca mavinin bitip grinin başladığı nokta ovaller eşit olsa yine daha duzgun bir goruntu olacak diye duşunuyorum, son olarak da kristalyapı yazısını kristal ve yapı kelimelerini çok ufak bir detayla ayırsan nasıl olur diye merak ettim.
başarılarının devamı dileğiyle emeğine sağlık.

yıldızı yanı krıstalı ısaret eden ıkonu koymayacaktım ama musterı bı yere sıkıstır deyınce aklıma orası geldi :smile: kristal yapı yazısına gelınce o konıda haklısın ılk gonderdıgım de krıstal mavı yapı grıydı ama sonra bır ıkı duzeltke yapınca o detayı unuttum :sweating: saol elestırılerınız icin...

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
A ların çizgisinin olmaması pek de hoş bir görüntü değil bence.