Öncelikle çok teşekkür ederim yorumun için . Evet sanırım biraz bilişimle ilgili bir logo gibi olmuş. İlişkili olduğu konuyu yansıtmak çok önemlidir ve bu sanırım büyük eksiklik.Bundan sonra bu konuyada dikkat edicem.windows logosunu anımsattı azıcık .. inşaattan çok bilgi işlem logosu gibi tabi firma bu logoyu kullanıyorsa o ayrıama görsel olarak çok hoş ellerine sağlık
Merhaba;
Öncelikle konu başlığı meteksan yapı grup logo olmalıydı
Yorumuma gelince; bence yapı grubu logosu sağlam güvenilir ve sert olmalı. O üst üste gelen 3 adet dalgalı şekil bu sağlamlığı bozmuş, bana ilk bakınca kağıt sektörünü anımsattı sanki 3 kat laminasyon yapılıyormuş havası verdi. Görsel olarak hoş olabilir ama bence sektör olorak olmamış.
İyi çalışmalar dilerim.
hocam logo ile yazı arasında gördüğünüz ötesinde bir bağ yok aynı karakter sayısında olduğu için bunu aldım.Sanırım o kısmını benim halletmem gerek.Çok teşekkürler.Bence orjinal halini koyarsanız daha iyi olur. Çünkü logo ile isim arasaında bir etkileşim varmı diye bakılması lazım.
Aslında tıtırlı değil ama yüksek çözünürlükte kaydedip yükledim o yüzden öyle gözüküyor.eğer resmi büyütürseniz görebilirsiniz ancak bu seferde ekrana sığmayacaktır.Çizgiler tıtırlı olmuş hocam biraz yumuşatsaydın daha iyi olur sanki![]()