Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yaptığım son web tasarımlar

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim bikaç tasarımımı paylaşmak isterim yorumlarınız benim için önemlidir. Tasarımlar mecburi yapılması gereken şeylerden dolayı eksik, karışık olabilir ama sınırlar içerisinde bukadar çıkıyor teşekkürler...

diş beyazlatma
whitelight.jpg

zayıflama yapı

pepperpill.jpg

İbm 2010 yarışma index

ibmprojectindex1.jpg

İbm 2010 yarışma login

ibmprocejtlogin.jpg

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Birinci çalışmanızı beğendim.
Sadece sipariş formu biraz bozuyor.Onu da halledebilirseniz çok şık bir tasarım olacaktır.
Emeğinize sağlık.

E

energy_explode

Guest
1. ve 3. çalışman hoş . 2. çalışma biraz karışık duruyor ama yorgunluktan da gözüme karışık gelmiş olabilir. 3. tasarımın menüsü üzerinde düzenleme yaparsan daha güzel olacağına inanıyorum. başarılar

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Birinci çalışmanızı beğendim.
Sadece sipariş formu biraz bozuyor.Onu da halledebilirseniz çok şık bir tasarım olacaktır.
Emeğinize sağlık.

Sipariş formu öyle haklısın normalde düzgün ben css ye geçerken daraltmam gerekti sadece daraltıp bakmak için siteyi kopmle kısmıştım ondan öyle :smile: 2. tasarımda aslında il güzel başlamıştıda istekler üzerine öyle oldu 3 tasarımın menüsüne gelincede onudaha bitiremedim tam artık html geçerken güzel bişeyler yaparım arkadaşlar teşekkürler yorumlarınız için:wink:

el_chancho

♾️Grafik Gurusu♾️
1.Çalışma güzel ... gözüme batan yerler ise orta kısımdaki textleri bold kulllanmam gözüme hoş görünmedi açıkcası,footer bölümündeki site haritası sıkça sorulan sorular gibi boxların altındaki efek çalışmanın bütününne gçre amatörce olmuş gibi geldi bana daha farklı yada yada renk olarak farklı seyler deneyebilirisn ...Emegine Sağlık

rockan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk çalışmandaki doktor da her sitede var, kimse artık :) güzel olmuş eline sağlık.

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
:) isteklere cevap veriyorum yapabilecegm bişey yok bende istemezdim öyleolmasını neyapalım :) teşekkürler

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Bence genel olarak çok güzel olmuş profesyonelce çok ufak tefek hatalar olsada bence harika olmuş başarınızın devamını dilerim.

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence genel olarak çok güzel olmuş profesyonelce çok ufak tefek hatalar olsada bence harika olmuş başarınızın devamını dilerim.

Teşekkür ederim //gizli ders olarak video ve dökuman şeklinde hazırlamayı düşünüyorum boşvakitlerimde inşallah bitince onlarıda eklerim

Son düzenleme:

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
Teşekkür ederim //gizli ders olarak video ve dökuman olarak hazırlamayı düşünüyorum boşvakitlerimde inşallah bitince onlarıda eklerim

Ders olarak eklemeniz burdaki web ile uğraşan çoğu arkadaşı sevindirecektir ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
1.ci tasarımı css+html+javascript(jquery1.4.1) ile hayata geçirdim demo olarak görmek isteyenler demo1
ie6+,firefox,opera,safari,chrome,Flock,conqure uyumu var ufak tefek hatalar kaldı.

2.tasarım (Biber Hapi)
(eksikleri var)

3.tasarımında giriş paneli demo3
(buna daha yeni başladım inş bitince eklerim tamamını)

arkadaşlar bunlar olmasada daha sonrakileri çizimden css html ye kadar bütün bölümlerimi blogumda ve burda sizlerle paylaşmayı düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum(site hataları için)

hero79

🌱Yeni Üye🌱
Tebrik ederim.

Rica etsem ilk örnekte verdiğiniz diş yapımı sitesi ile ilgili kodlamalarda yardımcı olabilirmisiniz.

Teşekkür ederim.

Esgraf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tabiki sormak istediklerinizi yazarsanız elimden geldiğince yardım ederim