Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yaratıcı Fikirler, Entegre Çözümler - Türkiye Geneli

graphistm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yaratıcı Fikirler, Entegre Çözümler...

Program/Seviye:

Çalışma Şartları: Serbest Çalışan (Freelancer)

Referanslar: ufukdogan.com

İşle ilgili açıklama: Merhaba,

Ufuk Doğan olarak son 13 yıldır gerek masaüstü gerekse internet projeleri için özgün tasarımlar üretiyorum.

Web sitemden hakkımda detaylı bilgi alabilir, çalışma örneklerimi inceleyebilir ve iletişim bilgilerimden bana ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar

E-posta: info@ufukdogan.com

Telefon: +9 0541 266 03 84

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye kuralları okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

Sosyal ağlarımızdan da bizi takip edebilirsiniz.

MERAL02

🌱Yeni Üye🌱
Özel ders vermeyi düşünürmüsünüz

web tasarım programları ve grafik tasarım programları ile ilgili almak istiyorum.Kendimi geliştirmek istiyorum.Bu alanda bilgi veririmisiniz.Güncel konularla özel ders alarak bir yerlere ulaşmak istiyorum.Yardımcı olmanız mümkünmü

graphistm

🏅Acemi Tasarımcı🏅
web tasarım programları ve grafik tasarım programları ile ilgili almak istiyorum.Kendimi geliştirmek istiyorum.Bu alanda bilgi veririmisiniz.Güncel konularla özel ders alarak bir yerlere ulaşmak istiyorum.Yardımcı olmanız mümkünmü

Merhaba,

İletişim bilgilerimden bana ulaşırsanız detayları görüştükten sonra nasıl bir yol izleyeceğimize karar verebiliriz..