Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

yardım edermisinizz :S

sureyyao

🌱Yeni Üye🌱
bikaç forum da okudum.. fakat birinin dedği diğerini tutmuyor.. 2 güne kadar çıktının hazır olması lazım.. elimde 20 kadar foto var. . tiffdi jpege dönüştrdüm psde . bundan sonrasını beceremiyorum. boyutları büyük herbiri 8 mb (2550*3504 ) .. biriyle oynayım dedim fakat yine ebatı 2550*3504 boyutu 487 kb olmuş.. ama yine büyük. bu fotoları dropbaxdan ya da maille arkadaşıma yollamalıyım en kısa sürede.. gitmiyorlar.. yüksek lisans içn dosyaya girmeli 2 güne kadar. yardım ederim diyen kimse etmedi.
umarım birileri okurrrrr ... :(

Benzer konular

selimbabat

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tam olarak anlamış değilim sorununuzu fakat resimlerin olmasını istediğiniz boyutta ve çözünürlükte Photoshop'ta bir boş dosya açın ardından resminizi içine atıp canvasa göre boyutlandırıp kaydedin.
Kolay gelsin.

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Bizden nasıl bir yardım istiyorsunuz?

sureyyao

🌱Yeni Üye🌱
ben ifade mi edmedim :/ elimdeki resimler büyük.. maille de gönderemiyorum .. küçülmesi lazım. herbirinin boyutu 8 mb, 9 mb civarında.. ebatları ortalama ( 2000 * 3000 küsür) çözünürlükleri 300 . bu resimler maille gönderilecek kadr küçülmeli.. baskıya girecek. oynayınca bozmaktan da korkuyorum. güzel çıkması lazım.

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
www.wetransfer.com büyük boyutlarda dosya paylaşımı yapmak için en ideal sitelerden bir tanesi ; dosyanızı hızlı bir şekilde upload edebilirsiniz ve yazacağınız 20 e-mail adresine direkt olarak otomatik bir şekilde upload dosyanızın linkini mesajınız ile birlikte gönderebiliyorsunuz. Bu site dosyalarınızı sadece 14 gün barındırıyor.

orhangulden

🌱Yeni Üye🌱
Süreyya hanım selam. Dosyanın tamamını "wetransfer.com" adresinden yollayabilirsin. Kendi e-postan ile alıcının e-postasını yazıp gönderiyorsun. Wetransfer alıcıya bir link atıyor. Buradan dosyayı indirebiliyor. Umarım yardımı olur.

sureyyao

🌱Yeni Üye🌱
yükledim atıımm.. umarım gidecekk.. çok teşekkr ederim.. 3 gündr kendikendime beceremedim.. zaman azalmıştı.. yardım da etmediler.. ççookkk teşkkrlrr tekrar..

pathfinders

🏅Acemi Tasarımcı🏅
illa dosyaların boyutunu küçültmek istiyorsanız photoshopda "File/save for web" komutunu kullanın. istediğiniz boyuta getirebilirsiniz.