KİŞİSEL BİLGİLER
Uyruğu : T.C
Yaşadığı Yer : Kocaeli / İzmit
KARİYER HEDEFİ
Reklamcılık alanında, becerilerinini iş alanında göstermek, kabileyitinin yapabilecegi doğrultuda hedeflerini belirleyip, bu hedef doğrultusunda hareket etmek
EĞİTİM
2004 - 2006 : Uludağ üniversitesi, Grafik tasarım
2000 - 2004 : Karamürsel Anadolu Meslek Lisesi/ Grafik bölümü
İŞ DENEYİMİ
2.5 yıl Hurmanalar copy center
Grafik tasarım ve reklamcılık departmanında çalışma
HAKKIMDA
Dijital Baskı, Afiş, Bilboard, tabela, kurumsal kimlik, broşür, el ilanı, ilan vb. gibi konularda tasarım yapmaktayım.
Mesleğime karşı, heyecanlı, sorgulayan ve işinin en iyini yapmaya çalışan birisiyim.
Bu konuda kendime güvenim sonsuz, yeniliklere ve gelişime açığım.İşime duygularımı karıştırmam
Ve mantıgımla hareket ederim.Teknolojiyi ve reklam dünyasındaki gelişimleri takip edip, kendimi bu yönde yönlendirmeye çalışıyorum.Herşeyden önce firmanın iş potansiyelini yükseltmek için elimden geleni yapmayı hedefliyorum.
Karşılıklı saygı ve samimiyetin olduğu ciddi iş yerlerinde çalışmayı
hedefliyorum.
YABANCI DİL
İngilizce: Orta seviyede
BİLGİSAYAR
Windows NT, Microsoft Ofis 98; Excel, Word, PowerPoint, Access,
KULLANDIGI PROGRAMLAR
Photoshop, Corel Draw, Freehand( İyi derecede)
Illustrator(Orta derecede)
İLGİ ALANLARI
Seyahat etmek, fotoğraf çekmek, çizim ve tasarım yapmak, kitap okumak, tiyatro
İLETİŞİM
Özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.Anlaşmaya varıldıgı taktirde, daha fazla referans sunabilirim.
Uyruğu : T.C
Yaşadığı Yer : Kocaeli / İzmit
KARİYER HEDEFİ
Reklamcılık alanında, becerilerinini iş alanında göstermek, kabileyitinin yapabilecegi doğrultuda hedeflerini belirleyip, bu hedef doğrultusunda hareket etmek
EĞİTİM
2004 - 2006 : Uludağ üniversitesi, Grafik tasarım
2000 - 2004 : Karamürsel Anadolu Meslek Lisesi/ Grafik bölümü
İŞ DENEYİMİ
2.5 yıl Hurmanalar copy center
Grafik tasarım ve reklamcılık departmanında çalışma
HAKKIMDA
Dijital Baskı, Afiş, Bilboard, tabela, kurumsal kimlik, broşür, el ilanı, ilan vb. gibi konularda tasarım yapmaktayım.
Mesleğime karşı, heyecanlı, sorgulayan ve işinin en iyini yapmaya çalışan birisiyim.
Bu konuda kendime güvenim sonsuz, yeniliklere ve gelişime açığım.İşime duygularımı karıştırmam
Ve mantıgımla hareket ederim.Teknolojiyi ve reklam dünyasındaki gelişimleri takip edip, kendimi bu yönde yönlendirmeye çalışıyorum.Herşeyden önce firmanın iş potansiyelini yükseltmek için elimden geleni yapmayı hedefliyorum.
Karşılıklı saygı ve samimiyetin olduğu ciddi iş yerlerinde çalışmayı
hedefliyorum.
YABANCI DİL
İngilizce: Orta seviyede
BİLGİSAYAR
Windows NT, Microsoft Ofis 98; Excel, Word, PowerPoint, Access,
KULLANDIGI PROGRAMLAR
Photoshop, Corel Draw, Freehand( İyi derecede)
Illustrator(Orta derecede)
İLGİ ALANLARI
Seyahat etmek, fotoğraf çekmek, çizim ve tasarım yapmak, kitap okumak, tiyatro
İLETİŞİM
Özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.Anlaşmaya varıldıgı taktirde, daha fazla referans sunabilirim.