Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Yatay foto

naru

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba bazı site ve afişlerde yatay normalden uzun fotoğraflar görüyorum. Ben bulduğum yatay fotoğrafları oranları bozulmadan büyütmeye çalıştığımda belirlediğim kadraja sığmıyor belirlediğim kadraja gelmesini istediğim yerler büyüttüğümde geldğinde fotoğrafın eni küçük kalıyor alanın eninide dolduracak şekilde büyüttüğümde de fotoğrafta istediğim kısım alanımdan taşıyor kesiliyor. Örneğin mimar sinan üniversitesinin anasayfasındaki bannerlardaki fotolar yada pamukkale üniversitesinin, anadolu üniversitesinin bannerlarında kullanılan fotolar gibi. Fotoğrafları o şekilde nasıl kullanabilirim yardımcı olur musunuz acaba

naru

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yok mu yardımcı olabailecek biri :(

ErsemErcil

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yazdigindan maalesef hicbisey anlayamadim..

naru

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bir web sayfası yapacağım. banner kısmı sayfa açıldığında enine tam kaplasın istiyorum ben sadece tasarım kısmını yapacağım. fakat banner kısmına foto koyduğumda banner için ayarladığım yere bir türlü olmuyor. mesela anadolu üniversitesininin yada mimer sinan üninin sayfalarına bakın photosop da öyle banner için yer ayarlıyorum fakat yerleşmiyor. Anadolu üninin sayfasında lir çalan bi kız fotosu var ben de kendi tasarımımda benzer bir foto yerleştiriyorum ayarladığım alana sığcak kadar büyüttüğümde yanlar boş kalıyor. Yanlarda dolsun dediğimde imaj çok büyük oluyor. Anadolu üni vb sitelerde bunu nasıl ayarlıyorlar.

naru

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dKsIM.jpg
[/url][/IMG]

naru

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kırmızı alanı banner alanı olarak varsayarsak

naru

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yani buna benzer fotoları bannerı tam kaplayan siteler varn Nasıl ayarlanıyor acaba o sitelerde bu iş

Stupidghost

🌱Yeni Üye🌱
panaromik fotoğraf çekiyorlardır. yoksa özel bir ayarı yok. fotoğrafı enine büyütürsen tabi ki bozulma olur.

naru

🏅Acemi Tasarımcı🏅
panaromik fotoğraf çekiyorlardır. yoksa özel bir ayarı yok. fotoğrafı enine büyütürsen tabi ki bozulma olur.

Yok panaromik değil. Başka sitelerde stok siteden alınmış bildiğim google da karşımıza çıkan fotolar kullanılmış